Foodelicious Five September2018

€ 20.00 € 33.00

Een maand lang vijf producten met veel voordeel

Inhoud: 5 productenElke maand, de hele maand, vijf producten met veel voordeel.

Verwen jezelf met veel voordeel of geef het cadeau!

Deze maand zijn de Foodelicious Five:

Olijfolie uit Andalusië
Spaanse olijfolie van 100% Arbequina olijven, fluweelzacht in de mond met een licht kruidig karakter dat iets later binnenkomt. Ideaal voor salades, gegrilde groenten, couscous en in Spaanse gazpacho.

Aardbei azijn
Super fruitig azijn met 40% aardbeien en geen extra toegevoegde suikers. Lekker over een salade met geitenkaas, of in een salade met avocado en kip. Of wat dacht je van een scheutje in een frisse Gin-Tonic of een glas proscecco?

Chocolade koekjes van Deseo
Krokante boterkoekjes met pure chocolade en een intense smaak, verrijkt met stukjes extra donkere chocolade en cacaopoeder. Lekker bij een kopje koffie,  thee of verkruimeld over ijs met fruit!

Parmesam en port chips
Wat een heerlijke combinatie; de zachte zoetheid van de port te samen met de rijke Parmezaanse kaas. De chips is ook lekker als dessert of als onderdeel van de kaasplank. Onweerstaanbaar lekker en winnaar van een Great Taste Award 2018!

Bakje vol chocolade
In dit gezellige bakje zit 250 gram chocolade, een leuke mix van puur, melk, wit, massief, marsepein en nog meer lekkers! Goede Belgische Callebaut chocolade die goed smaakt bij een vers kopje thee, koffie of gewoon zo ;)

 

Top producten voor een top prijs!

NU van €33,- voor €20,- (dat is 40% korting!!)


ref. code: FD3037