Foodelicious Five Oktober2018

€ 16.00 € 26.00

Een maand lang vijf producten met veel voordeel

Inhoud: 5 productenElke maand, de hele maand, vijf producten met veel voordeel.

Verwen jezelf met veel voordeel of geef het cadeau!

Deze maand zijn de Foodelicious Five:


Vijgen dadel azijn
Onze meest populaire azijn, en dat is niet zonder reden. Deze heerlijke zoete azijn heeft qua smaak wel iets weg van een oude balsamico azijn. De vijgen zorgen voor een lichte frisheid en de dadel brengt een fijne zoete ondertoon. De ideale partner voor geitenkaas, parmaham en mozzarella. Maak al je salades in een handomdraai compleet door deze azijn er over te schenken. Uiteraard gaat hij ook goed samen met  warme bereidingen. Probeer eens wat van deze vijgen-dadel azijn door de jus van een eendenborstfilet te mengen, sprenkel deze nieuwe dressing over je stukje eend op tafel en geniet.


Bruschetta met zwarte olijf
Deze authentieke Italiaanse dip is gemaakt van biologische zwarte olijven. Zachter van smaak dan de zwarte olijven tapenades die we kennen uit Spanje en daarom voor een veel breder publiek toegankelijk. Probeer hem op toast, stokbrood of op een doodgewone boterham met kaas. Of experimenteer door hem eens toe te voegen aan een pastagerecht of een zelfgemaakte pizza met witte asperges en truffelolie.


Linguine met knoflook en peterselie
Deze kruidige lintpasta is verrijkt met knoflook en peterselie. Hij wordt gemaakt met 30% scharreleieren en is te bereiden als een verse pasta. Je kookt hem in zo’n twee minuten al gaar. Hij wordt volgens een oud Italiaans recept gemaakt, dat de medewerkers van Filotea met liefde in ere houden. De pasta is al kruidig van zichzelf, dus hij smaakt heerlijk met simpele sauzen of gewoon met een stukje vlees of vis, wat echte Parmezaanse kaas en extra vergine olijfolie.


Tomaten passata
Deze passata is rijk van smaak, heeft een intense aroma en is fluweelzacht van textuur. Wij gebruiken hem als basissaus over de pasta, een zelfgemaakte pizza, lasagne of door Melanzane Parmigiana. Altijd handig om in huis te hebben!


Betis blikje
Op zoek naar een goede olijfolie om in te bakken? Dan is de Betis de perfecte keuze. Deze Spaanse extra vergine olie is uitermate geschikt om dagelijks te gebruiken in de pan. Een gezond alternatief voor boter en tegelijkertijd een fijne smaakmaker. De olijven worden met een machine geplukt en via een continu systeem geperst. Daarna wordt de olie die vrijkomt helemaal gefilterd. Dit zorgt ervoor dat de Betis niet spettert of walmt, omdat er geen stukjes meer inzitten die kunnen verbranden.

Top producten voor een top prijs!

NU van €26,- voor €16,- (dat is bijna 40% korting!!)


ref. code: FD3037