Foodelicious Five November

€ 12.50 € 18.00

Een maand lang vijf producten met veel voordeel

Inhoud: 5 productenElke maand, de hele maand, vijf producten met veel voordeel.

Verwen jezelf met veel voordeel of geef het cadeau! 
Maar wacht niet te lang want OP=OP!

Deze maand zijn de Foodelicious Five:

Risotto alla Milanese
Heerlijke kruidige risotto met saffraan. Je hoeft alleen nog wat water toe te voegen en het geheel 15 minuten te laten koken. Maak af met Parmezaanse kaas en wat gegrilde groene groenten en klaar ben je!

Zakje truffelchips
Truffelchips komen in vele soorten en smaken. Maar toen wij deze hadden geproefd waren wij het unaniem met elkaar eens; deze zijn écht lekker! Niet te zout en niet een te vette smaak. Heerlijk bij een rood wijntje of verkruimel het over je paddenstoelen risotto voor een lekkere crunch!

Bloedsinaasappel frisdrank
Nergens zijn de bloedsinaasappels zo rood als op Sicilië, de vruchtbare grond in combinatie met de koude winternachten en het zonnig klimaat overdag zorgen voor een heerlijke smaak en mooie rode kleur. Daarom is deze bruisende Siciliaanse frisdrank onweerstaanbaar lekker!

Handgemaakte bonbons 
Herman, de eigenaar van Foodelicious, is gediplomeerd chocolatier, patissier en glacier (ijsbereider). Om deze reden laten wij al onze chocolade op eigen recept maken. Daarvoor maakt Herman gebruik van familie recepten (zijn vader en opa waren ook chocolatiers), maar dan met een moderne twist.

Koekjes met pijnboompitten, rozijn en chilipeper
Wil je eens iets bijzonders bij de thee serveren dan zijn deze koekjes van Deseo écht een aanrader. Aan deze zandkoekjes zijn pijnboompitten, rozijnen en chilipeper toegevoegd wat ze een bijzonder hartig karakter geven.

NU van €18,- voor €12,50 (dat is 30% korting!!)

Let op: de FD5 is niet verkrijgbaar als kerstpakket. Ben je opzoek naar leuke en betaalbare kerstpakketten, kijk dan hier.
En in de maand December komt er geen Foodelicious Five (om teleurstellingen te voorkomen ;))


ref. code: FD3037