Foodelicious Five Maart 2019

21.00 35.00

Een maand lang vijf producten met veel voordeel

Inhoud: 5 productenElke maand, de hele maand, vijf producten met veel voordeel.

Verwen jezelf of geef het cadeau! 
Maar wacht niet te lang want OP=OP!

Deze maand zijn de Foodelicious Five:

-Andalusië Olijfolie - 
Een typische Spaanse olijfolie gemaakt van 100% Arbequina olijven. Vol, notig, kruidig en met klein en lekkere pepertje op het eind. Lekker met brood, in een salade met rauwe ham en tomaatjes. Of giet wat druppeltjes over een geroosterde paprika soep.

- Rode Chili Pasta -
Smalle lintpasta met chilipeper, voor een pasta met een pittig randje. Lekker in combinatie met courgette, ui, zwarte olijven en (chorizo) worst. Of met garnalen en een mango salade. De pasta laten zich dus het beste verwerken als verse pasta’s.

- Citroen Limonade -
Frisse Siciliaanse frisdrank met 16% puur fruit. Gebotteld in glazen fles met elegant modern label. De frisse bubbelige drankje kent zijn zuurtonen van locale Siciliaanse citroenen en is heerlijk verfrissend na een pasta met rode chili.

- Pate met PX -
Deze hertenpaté van het Spaanse delicatessenmerk La Chinata is subliem van smaak! Door de toevoeging van de dessertsherry Pedro Ximénez is de paté lekker fruitig en zacht. Heerlijk op een toastje en een glaasje.

- Nocciolone -
En als toetje neem je deze heerlijke reep van chocolade en gianduja, gevuld met hele geroosterde hazelnoten. En die is zoals gebruikelijk bij D. Barbero op ambachtelijke wijze met liefde en geduld gemaakt. 

NU van €35 voor €21

(dat is 40% korting!!)


ref. code: FD3037