Foodelicious Five April 2019

17.00 24.00

Een maand lang vijf producten met veel voordeel!

Inhoud: 5 productenElke maand, de hele maand, vijf producten met veel voordeel.

Verwen jezelf of geef het cadeau! 
Maar wacht niet te lang want OP=OP!

Deze maand zijn de Foodelicious Five:

250 gr. Matassine Pasta - 
De pasta van Matassine wordt gemaakt met 30% scharreleieren en langzaam en op zachte temperatuur gedroogd. Lekker met tomatensaus, ansjovis en zwarte olijven. Of ga voor een tomatensaus met gehakt, gegrilde groenten en kaas.

- Rode Pesto met Truffel -
Zoals alle pesto's van Biagi is ook deze rode pesto met truffel heerlijk op een toastje of broodje. Maar hij is ook lekker met pasta, gnocchi, of verdun de pesto met room en schenk over gebakken champignons.

- Tomaten Passata -
Zelden komen wij zo’n heerlijke tomatensaus tegen. Deze Passata van Biagi is rijk van smaak, heeft een intense aroma en is fluweelzacht van textuur. Wij gebruiken hem als basissaus over de pasta, pizza, lasagne of door Melanzane Parmigiana.

- Hartige Tomaten Koekjes -
Deze hartige koekjes met tomaat en oregano zijn ook erg lekker als croutons in een (pasta)salade met gegilde groenten of pesto. Of serveer ze bij een stukje pittige kaas met uienjam en een glaasje Verdejo of Sauvignon blanc.

- Chocolade pasta met gezouten karamael -
Met deze chocoladepasta met gezouten karamel smeer je echt wat bijzonders op je boterham! Het zoete van de karamel vormt een heerlijke combi met het zeezout, dat smaakt goed! 

NU van €24 voor €17

(dat is 30% korting!!)


ref. code: FD3037