Foodelicious Five Juni 2019

16.00 23.00

Een maand lang vijf producten met veel voordeel!

Inhoud: 5 productenElke maand, de hele maand, vijf producten met veel voordeel.

Verwen jezelf of geef het cadeau! 
Maar wacht niet te lang want OP=OP!

Deze maand zijn de Foodelicious Five:

- Pappardelle van Filotea - 
Je hebt pasta en je hebt deze pappardelle van Filotea. Lekker brede lintpasta die iedere saus goed kan opnemen en smaakt naar het authentieke Italië. Daarbij hoeft de pasta maar 2-4 minuten te koken en staat dus zo op tafel.

- Zwarte olijven tapenade -
Deze Spaanse tapenade van zwarte olijven en olijfolie is vol van smaak en heeft echt body! Hij mag niet ontbreken wanneer je een tapasplankje gaat maken en is heerlijk op een toastje met een plakje oude kaas.

- Zak toastjes -
Nieuw in ons assortiment zijn de heerlijke toastjes van Meliora. Deze Bruschette, eigenlijk zijn het krokant gebakken plakjes stokbrood, wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zijn heerlijk met een tapenade en pesto of serveer bij een salade of soep.

- Paprika en chili tapenade -
Heerlijke tapenade met paprika’s en pittige pepertjes. Lekker op een toastje met een geitenkaasje of meng met room en maak er een lekkere pastasaus van eventueel een stukje witvis.

- Siroop van Mr. Fitzpatrick -
Deze Elderflower & Apple siroop is het paradepaardje van Mr. Fitzpatricks. De appels en vlierbloesem zijn direct afkomstig uit de Engelse boomgaarden. Serveer met gekoeld plat of bruisend water voor een heerlijke dorstlesser.

NU van €23 voor €16

(dat is 30% korting!!)


ref. code: FD3037