Ontvang de eerstvolgende Foodelicious box in april 2019!

Veelgestelde vragen

 • Wie zijn jullie?

  Sinds juli 2007 is het trendy Foodelicious Food & Gifts gevestigd aan de Mariniersweg te Rotterdam. Of je nu op zoek bent naar lekker eten, een origineel kado of betaalbaar servies, bij Foodelicious slaag je altijd! Om meer mensen kennis te laten maken met pure smaken en leuke kado’s hebben wij sinds juli 2009 ook een webshop waar veel van onze artikelen ook online te bestellen zijn. Gewoon vanuit huis of vanaf het werk, je bestelt gemakkelijk bij Foodelicious.nl. Ook die bijzondere fles oude balsamico die je cadeau wilt geven. Vanzelfsprekend worden alle producten en delicatessen zorgvuldig verpakt en wordt alles netjes bij je thuis of op je werk bezorgd.

  Onze Producten

  Het is onmogelijk om al onze producten hier op te noemen, maar wij verkopen onder andere: olijfolie, azijn, vinaigrette, balsamico, pasta, kruiden, tapenades, sauzen, thee, suiker, chocolade, jam, kookboeken, accessoires, serviezen en kado’s. Op de productenpagina van onze website en in onze webshop vind je meer details over de verschillende merken en producten die wij verkopen. Regelmatig bezoeken we beurzen en boeren in zuid-Europa om nieuwe delicatessen voor je te proeven en te keuren. Mocht een product voldoen aan onze eisen en wensen dan voegen we het graag toe aan ons groeiende assortiment. Inmiddels kunnen we je al meer dan 1000 verschillende producten uit heel Europa aanbieden.

  Onze Meerwaarde

  Als je Foodelicious.nl of onze winkel in Rotterdam bezoekt zul je al snel merken dat wij naast een breed assortiment heerlijkheden vooral ook veel keuze per productsoort bieden. Zo hebben wij 26 soorten olijfolie van de tap, 50 soorten azijn, balsamico’s van 7 tot 100 jaar oud, ruim 90 soorten thee, de mooiste pasta en sauzen en een uitgebreide collectie zelfgemaakte chocolade. Ook onze servies- en kookboekencollectie is meer dan de moeite waard.

  Ons Streven

  Foodelicious biedt vooral pure, eerlijke producten. In al onze producten zijn wij op zoek naar de ideale combinatie tussen de beste kwaliteit en de lekkerste smaak. Ambachtelijk bereide producten hebben daarbij de voorkeur. Onze pasta, wijn, olijfolie, azijn, balsamico’s en sauzen worden allemaal geproduceerd door hardwerkende boerenfamilies door heel Europa. Wij vertellen je met plezier het verhaal achter het product. Omdat Foodelicious bijna alle producten zelf importeert kunnen we je naast kwaliteit ook een heel scherpe prijs aanbieden.

   

   

 • Wat zit er in de Foodelicous Box?

  Foodelicious staat voor lekker, puur en eerlijk eten. Eigenaren Herman en Jaime Specker zoeken samen met hun medewerkers heel Europa af naar de mooiste producten. Als abonnee van de Foodelicious Box krijg je deze mooie producten als eerste, dus nog voordat ze in de winkel of webshop te koop zijn. De Foodelicious Box heeft altijd een primeur en bevat ook ’All Time Musthaves’. De Box bevat verschillende productgroepen zoals chocolade, azijn, olie, pasta, sauzen, drank, zoetwaren en kruiden. De Box bestaat altijd uit een selectie van minimaal zes producten maar dat zijn er meestal meer. In de Box zit altijd een item waar je direct van kunt genieten, bijvoorbeeld een doos met de nieuwste bonbons, nougat, truffelchips, worst of iets anders wat eigenlijk te lekker is om te laten liggen. De Foodelicious Box is een goede deal, want de gezamenlijke waarde van de producten is altijd ruim hoger dan de abonnementsprijs van € 34,95. Daarnaast krijgen leden vaak korting op de webshop dmv nieuwsbrieven. Abonnees hebben dus een streepje voor!

 • Hoe wordt de Foodelicious Box verstuurd?

  Foodelicious is een partner van PostNL.

  Je bestelling wordt van maandag t/m zondag op het door jou aangegeven adres aangeboden. Op het moment dat je niet thuis bent en het pakket niet door de brievenbus kan worden afgeleverd, bieden wij het pakket aan bij de buren. Je ontvangt dan een kaartje in de brievenbus met daarop het adres waar jouw pakket is afgeleverd. TIP: de FoodelicousBox wordt elke 2de dinsdag van de oneven maanden verstuurd. Dus dan op woensdag voor het eerst aangeboden.
  Mochten de buren op dat moment ook niet thuis zijn, dan kun je gebruik maken van de bezorgcode die is vermeld op het kaartje. Je kan ook via de gegeven track and trace code oonline een ander bezorg moment kiezen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

   

 • Wat moet ik doen bij beschadiging?

  Uiteraard pakken wij de Foodelicious Box met veel zorg en liefde in maar mocht er toch iets kapot aankomen laat het ons zo snel mogelijk weten, dan zorgen we voor een oplossing. Stuur een mail (graag met foto van de Box) naar verkoop@foodelicious.nl

 • Bezorgen in heel de BeNeLux?

  Jazeker, en nog gratis ook. De Foodelicious Box wordt in Nederland, België en Luxemburg gratis verstuurd door PostNL. Wel zo eerlijk en makkelijk. Buiten de BeNeLux kan dit uiteraard ook, neem voor de meerprijs hiervan contact op met Daniëlla via verkoop@foodelicious.nl

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Je abonnement loopt voor ten minste twee edities en is maandelijks opzegbaar door vóór de eerste van de maand een e-mail te sturen naar sales@foodelicious.nl. 

 • Waarom gebruiken jullie automatische incasso?

  Wij geloven dat dit zowel voor onze abonnees als voor onszelf makkelijker is en voor minder verwarring zorgt.

 • Wat kost het verzenden van de FDBox?

  Het verzenden is gratis, althans de verzendkosten betalen wij want er is heel weinig gratis tegenwoordig. We verzenden de Box gratis door heel Nederland (inclusief de Waddeneilanden) maar ook naar België en Luxemburg.

 • Waarom elke 2 maanden een Box?

  De Foodelicious Box zit zo vol met lekkernijen dat je even de tijd nodig hebt om ervan te genieten en ermee te koken. En we vinden dat je moet kunnen uitkijken naar je volgende Foodelicious Box en niet met een aanrecht vol spullen moet eindigen omdat de producten uit de vorige Box nog niet op zijn. Zo zorgen we ervoor dat de Box altijd een kadootje blijft en geen verplichting wordt.

 • Waar vind ik recepten voor de producten uit de Box?

  In elke Foodelicious Box doen we een aantal recepten zodat je direct aan de slag kunt met de ingrediënten. Meer recepten vind je op onze website, Facebook, nieuwsbrief en Instagram pagina.

 • Wanneer ontvang ik mijn eerste box?

  De Foodelicious box is een twee-maandelijkse box. De box komt uit in de tweede week van februari, april, juni, augustus, oktober en december. Dus als je je inschrijft vlak na het uitkomen van een editie moet je even geduld hebben of in de webshop alvast een voorproefje bestellen. 

 • Adres aanpassing

  Ben je verhuist of wil je de Foodeliciousbox op een ander adres laten bezorgen. Mail gewoon naar verkoop@foodelicious.nl. Adreswijzigingen die in de webshop worden aangepast worden niet verwerkt voor de FoodeliciousBox (wel voor de reguliere webpakketten)

De Foodelicious Box

Iedere twee maanden een spannende foodbox gevuld met delicatessen zoals heerlijke olijfolie, chips, kaas en andere heerlijke delicatessen. De exacte inhoud blijft geheim, omdat het leuk is om verrast te worden met lekkere producten.


Neem nu een abonnement en ontvang voor € 34,95 per box elke 2 maanden de Foodelicious Box met de leukste, lekkerste en nieuwste producten van Foodelicious. De eerstvolgende box wordt op de 2e dinsdag van april verzonden, bestellen kan tot een dag van tevoren.

 

 


Aanmelden

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.