Meld je nu aan en ontvang in oktober je eerste box.

Veelgestelde vragen

 • Wie zijn jullie?

  Herman en Jaime Specker hebben in juli 2007 Foodelicious Food & Gifts opgericht en maken inmiddels al meer dan 10 jaar vele mensen blij met de lekkerste delicatessen, de mooiste accessoires, serviezen en de leukste cadeaus. Hun prachtige winkelpand is gevestigd aan de Mariniersweg midden in het bruisende centrum van Rotterdam. Foodelicious staat voor lekker, puur en eerlijk eten en drinken. Om nog meer mensen kennis te laten maken met deze mooie producten bestaat er sinds juli 2009 ook een webshop waar veel van de artikelen ook online te bestellen zijn. Zelfs die bijzondere fles oude balsamico die je cadeau wilt geven. Gemakkelijk via www.foodelicious.nl

 • Wat zit er in de Foodelicous Box?

  De exacte inhoud houden we geheim zodat het een échte verrassing blijft!

  Eigenaren Herman en Jaime Specker zoeken samen met hun medewerkers heel Europa af naar de mooiste producten en vinden zo steeds weer nieuwe lekkernijen. Als abonnee van de Foodelicious Box krijg je deze mooie producten vaak als eerste, soms nog voordat ze in de winkel of webshop te koop zijn! De Box heeft dus erg vaak primeurs en kan zelfs exclusieve producten bevatten die alleen voor de abonnees te proberen zijn.

  Bovendien zorgen wij er ook voor dat de ‘All Time Musthaves’ van Foodelicious, zoals goede olijfolie en azijn, er regelmatig in terecht komen. Hiernaast zullen wij er ook voor zorgen dat er een selectie van minstens zes producten in de Box te vinden is waarvan er zeker één item bij zit om direct van te genieten en één die bedoeld is om mee te koken.

  Zo hopen we iedereen blij te mogen verrassen!

 • Hoe wordt de Foodelicious Box verstuurd?

  Foodelicious is een partner van PostNL en dus wordt de Box volgens hun procedures en reglementen verwerkt en verstuurd. Omdat de Foodelicious Box altijd op de tweede dinsdag van de oneven maanden verstuurd wordt, wordt de Box voor het eerst op de woensdag daarop aangeboden. Op het moment dat je niet thuis bent, wordt de Box bij de buren aangeboden. Zijn de buren ook niet thuis? Dan kun je gebruik maken van de bezorgcode die is vermeld op het kaartje in de brievenbus. Ook kun je via de gegeven track and trace code online een ander bezorgmoment kiezen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. In het geval je met vakantie gaat, kun je via sales@foodelicious.nl laten weten wanneer je gewenste bezorgdatum is.

 • Wat moet ik doen bij beschadiging?

  Uiteraard pakken wij de Foodelicious Box met veel zorg en liefde in, maar mocht er tóch iets kapot aankomen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten zodat wij voor een oplossing kunnen zorgen. Stuur een mail (graag met foto van je Box) naar sales@foodelicious.nl.

 • Bezorgen jullie ook bij mij?

  De Foodelicious Box kan gratis worden verzonden binnen de hele BeNeLux. Wel zo eerlijk en gemakkelijk. Buiten de BeNeLux kan dit uiteraard ook. Voor meer informatie en de meerprijs hiervan neem je contact met ons op via sales@foodelicious.nl.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Je abonnement loopt ten minste twee edities en is daarna maandelijks opzegbaar door vóór de eerste van de maand een e-mail te sturen naar sales@foodelicious.nl.

 • Waarom gebruiken jullie automatische incasso?

  Wij geloven dat dit zowel voor onze abonnees als voor onszelf makkelijker is en voor minder verwarring zorgt.

 • Wat kost het verzenden van de FDBox?

  Het verzenden is gratis, althans de verzendkosten betalen wij want er is heel weinig gratis tegenwoordig. We verzenden de Box gratis door heel Nederland (inclusief de Waddeneilanden) maar ook voor het verzenden naar België en Luxemburg rekenen wij geen verzendkosten.

 • Waarom elke 2 maanden een Box?

  Wij zijn het helemaal met je eens dat er geen maximum zou mogen zijn aan lekkere delicatessen, maar wij zien de Box graag als een cadeautje en niet als verplichting. Dus geven we je liever de tijd om de producten op je gemak te proberen en te gebruiken voordat de volgende Box weer op de stoep staat!

 • Waar vind ik recepten voor de producten uit de Box?

  In elke Foodelicious Box vind je een aantal recepten zodat je direct aan de slag kunt met de ingrediënten. Meer recepten vind je op onze website, Facebook & Instagram pagina.

  Of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

 • Wanneer ontvang ik mijn eerste box?

  De Foodelicious Box is een twee-maandelijkse box. De box wordt uitgeleverd in de tweede week van februari, april, juni, augustus, oktober en december. Dus als je je inschrijft vlak na het uitkomen van een editie moet je nog héél even geduld hebben. (Of bestel in tussentijd in de webshop alvast een voorproefje.)

 • Adres aanpassing

  Ben je verhuisd of wil je de Foodelicious Box op een ander adres laten bezorgen? Dat kan! Stuur een mailtje naar sales@foodelicious.nl, dan regelen wij de rest.

  Adreswijzigingen die in je in de webshop aanpast worden niet automatisch verwerkt naar je Foodelicious Box bestellingen.

  Wil je zeker weten dat we het juiste adres van je hebben, neem dan even contact met ons op!

 • Waarom kost de Foodelicious box €34,95

  Een super goede deal al zeggen we zelf, want de gezamenlijke waarde van de producten in de box zijn altijd meer waard dan deze abonnementsprijs. Daarnaast krijgen leden vaak korting in de webshop door middel van acties uit de nieuwsbrieven. Abonnees hebben dus écht een streepje voor!

 • Kan ik een allergie opgeven ?

  Door het grote aantal abonnees kunnen wij helaas geen uitzonderingen maken wat betreft persoonlijke voorkeuren en allergieën. Natuurlijk zijn wij er ons wel van bewust dat sommige producten ingrediënten bevatten die niet iedereen kan nuttigen, maar dat proberen wij op te lossen door veel te variëren en af te wisselen met de geselecteerde producten.

 • Wat is de Foodelicious Box?

  De Foodelicious Box is een verrassingsbox die we om de maand speciaal voor onze Box abonnees ontwikkelen. De exacte inhoud houden we altijd geheim, maar je bent elke keer weer verzekerd van de lekkerste delicatessen zoals bijvoorbeeld heerlijke Italiaanse olijfolie, Spaanse crackertjes, smeuïge tapenade of mooie Belgische chocolade.

  De Foodelicious Box is altijd ingepakt in onze speciaal bedrukte doos en als een cadeautje ingepakt, inclusief receptkaartjes. Dit geldt zowel voor de degene naar wie we de Box opsturen als voor degene die de Box afhalen. Onze medewerkers zorgen er bovendien voor dat er elke keer weer een mooi boekje bijgeleverd wordt met leuke achtergrondinformatie over de producten en de lekkerste recepten om meteen inspiratie van te krijgen!

  Ben je nog aan het twijfelen? Lees hieronder dan de reacties van enkele van onze abonnees!

  • Elke maand weer een leuke verrassing en een cadeau voor mezelf #fdbox - Jeroen
  • Heerlijk gegeten met de #fdbox. Pasta en San Marzano tomaten & kruiden, sinaasappel pannacotta en nu thee met nougat thnx - Marloes

De Foodelicious Box

Iedere twee maanden een spannende foodbox gevuld met lekkere delicatessen zoals o.a.: olijfolie, chips, kaas en andere heerlijke producten. De exacte inhoud blijft altijd geheim tot het moment van ontvangst, omdat het leuk is om verrast te worden!


Dus wacht niet langer en geef jezelf, of een ander, een abonnement op deze leuke Foodelicious box cadeau voor slechts €34,95 per box.
De eerstvolgende box wordt op de 2e dinsdag van december verzonden.
 

 


Aanmelden

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.