Foodelicious Five September 2019

19.50 28.00

Een maand lang vijf producten met veel voordeel!

Inhoud: 5 productenElke maand, de hele maand, vijf producten met veel voordeel.

Verwen jezelf of geef het kado! 
Maar wacht niet te lang want OP=OP!

Deze maand zijn de Foodelicious Five:

- Groene appel citrus azijn -
Verleng de zomer nog even met dit flesje! Lekker in een pastasalade met tonijn, paprika, kappertjes en een gekookt eitje. Of maak een witlofsalade met groene appel en rozijntjes. Probeer hem ook zeker over een salade met kip, zachte geitenkaas en walnoten.

- Mille pasta -
Deze vrolijke pasta is gemaakt van harde tarwe uit Italië. De pasta word gekleurd met spinazie, rode peper, bietjes, kurkuma en inktvisinkt. Zonder kunstmatige kleurstoffen, dus 100% natuurlijk. Lekker met wat pesto rosso met truffel en gegrilde groenten.

- Pesto rosso met truffel -
Zoals alle pesto's van Biagi is hij behalve op een toastje of broodje ook geschikt om er een saus mee te maken. Probeer hem eens met pasta, champignons en rucola, in een ovengerecht met aardappeltjes of met gnocchi.

- Grissini rustico -
Heerlijke dikke broodstengels die met de hand zijn gerold. Perfect om te dippen in de pesto rosso met truffel, bij een kaasplankje of rol ze in een plakje parmaham: gegarandeerd genieten!

- Belvoir Pressé - 
Bij al dat heerlijke eten hoort natuurlijk ook wat te drinken! De heerlijke limonades van Belvoir uit het Engelse platteland zijn gemaakt door vers fruit te persen en te mengen met bloemen en het beroemde bronwater van Belvoir. Simpel, lekker en vol smaak.

NU VAN €28 VOOR €19,50

(DAT IS 30% KORTING!!)


Artikelnummer: FD3037