Foodelicious Five Oktober 2019

16.50 23.50

Een maand lang vijf producten met veel voordeel!

Inhoud: 5 productenElke maand, de hele maand, vijf producten met veel voordeel.

Verwen jezelf of geef het kado! 
Maar wacht niet te lang want OP=OP!

Deze maand zijn de Foodelicious Five:

- Pennete pasta van le Matassine -
Deze pasta wordt met de hand gemaakt met 30% scharreleieren. Heerlijke verse pasta die je al binnen een paar minuten op tafel hebt staan. Maak af met tomatensaus, gegrilde groenten en een scheutje olijfolie. Of maak een simpele pasta met pesto en Parmezaanse kaas.

- Linguette Rozemarijn van Casa Vecchio -
Linguette is een Italiaans plat ovaalvormig toast en met de hand uitgerold in het altijd mooie Ligurië. De toast is van zichzelf zo lekker dat het eigenlijk geen tapenade nodig heeft, maar dat kan natuurlijk wel ;-). Of besmeer de toast met roomkaas met daarop een plak rauwe ham. 

- Groene Olijven tapende van La Chinta -
Een heerlijke en typisch Spaanse tapenade van La Chinata, met maar liefst 93% groene olijven en wat extra vergine olijfolie. Vol van smaak en fijn van textuur, niet te grof en ook zeker niet te dun. Smeer hem lekker op een warm stokbroodje, toast of cracker.

- Pistachio Torronfetta van Barbero - 
La Torronfetta is een harde kruimelige dunne plak nougat met pistache nootjes. De nougat wordt volgens een eeuwenoud familierecept gemaakt. En dat dit met liefde wordt gemaakt is te zeker te proeven!

- Zwarte Orange Pekoe thee -
Zwarte blad-thee uit de middel hoge streek Sri-Lanka. Een lichte thee met aromatische kruidige smaak en heerlijk voor de herfst en bij wat koekjes op de bank. Ook lekker om er een ice tea mee te maken.

NU VAN €23,50 VOOR €16,50

(DAT IS 30% KORTING!!)


Artikelnummer: FD3037