Texan Steakhouse rub - Not Just BBQ

4.95

Kruidenmix voor een Amerikaanse barbecue smaak.

Inhoud: 160 gram


Kruidenmix voor vlees 

Om gastronomisch te kunnen koken heb je vaak een zorgvuldige selectie van kruiden en specerijen nodig. Op een zondag kunnen wij uren bezig zijn met het klaarmaken van een uitgebreid diner, vol smaakexplosies. Deze kruidenmelanges van ‘Not Just BBQ' zijn speciaal ontwikkeld om het alledaagse koken iets extra’s mee te geven. Zo geef je je Hollandse kost eenvoudig een Amerikaans tintje mee, met deze Texan Steakhouse rub. Een gezonde en smaakvolle kruidenmix, met een licht pittige, maar zoete barbecue smaak.

Gebruik Texan Steakhouse rub

Gebruik deze rub om je biefstuk of ander stukje vlees mee op smaak te brengen. Je kunt de rub droog gebruiken, maar je zou hem ook kunnen mengen met een paar druppels olijfolie. Wrijf het vlees ermee in voordat het de pan of de grill ingaat voor het beste resultaat. Deze variant is samengesteld met de beste ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Kijk ook eens naar de andere smaken van Not Just BBQ, wanneer je ook groenten of bijvoorbeeld aardappeltjes wilt marineren. 


Artikelnummer: 2015504

  • Ingredienten

    Zeezout, bruine suiker, koriander, knoflook, MOSTERD, ui, zwarte peperkorrels, chilipeper, paprika, rode paprika, komijn, antiklontermiddel, paprika extract