Fish seasoning Not Just BBQ kruidenmolen

3.95

De beste viskruiden! Met onder andere peper, citroen en chili!

Inhoud: 35 gram


Fris pittige viskruiden

Altijd lekker, een stukje verse vis. Of je nu het liefst zalm, kabeljauw of forel eet, deze seasoning is geschikt voor alle soorten vis. Je kunt zelfs garnalen en inktvisringen kruiden met dit potje. In Zuid-Afrika bedachten ze deze viskruiden, die bestaan uit onder andere dille, peper, citroenrasp en chili. Ze geven je vis zowel een fris als een licht scherp randje mee, zalig!

toepassing viskruiden

Vis kun je op allerlei manieren bereiden. Je kunt het stoven, bakken en zelfs op de barbecue garen. Om het beste resultaat te krijgen raden wij je aan de vis vooraf met deze kruiden in te strijken. Eventueel kun je wat extra vergine olijfolie toevoegen om het wrijven te vergemakkelijken. Bak daarna de vis gaar, bijvoorbeeld in een pan met een klontje boter en wat witte wijn. Zo komen de smaken goed naar boven en krijgt je vis direct een unieke smaak. Kijk ook zeker eens naar dit recept voor vongole van de barbecue. Heerlijk met onze eigen clementineolie!


Artikelnummer: 2014197

  • Ingredienten

    Zeezout, zwarte peperkorrels , ui, knoflook, dilletoppen,  citroenschil (ZWAVELDIOXIDE), peterselie, dillezaad, venkelzaad, citroenaroma, citroenzuur.