Sweet 'n Sticky Chicken Shaker - Not Just BBQ

4.95

Zo krijg je een mooi sticky laagje op je vlees!

Inhoud: 275 gramSticky chicken

Dat zoete, plakkerige laagje op een stuk vlees, heerlijk! Wij houden er van wanneer onze kip, spareribs of speklapjes goed gekruid zijn en een lekkere sticky buitenkant hebben. En om dit voor elkaar te krijgen gebruiken wij deze makkelijke shaker. Hij wordt in Zuid-Afrika gemaakt met onder andere bruine suiker, mosterdzaad, peperkorrels, koriander en chilipepertjes. Marineer je vlees een avond van te voren, zodat de mix goed zijn werk kan doen. Zo trekken alle smaken mooi in en proef je de volgende dag de liefde die je erin stopt zeker terug!

Handige kruidenmix

Iedere gelegenheid verdient een speciale kruidenmix. Daarom bedachten de makers van het Zuid-Afrikaanse Not Just BBQ deze Sweet en Sticky Chicken shaker. Het is bijna een glazuur, zo mooi gaat je vlees ervan blinken. Kijk ook eens naar de andere shakers!


Artikelnummer: 2015514

  • Ingredienten

    Ingrediënten: zeezout, bruine suiker, paprika, koriander, gele mosterdzaadjes, zwarte peperkorrels, chilli, kurkuma en knoflook. 
    Hulpstoffen: antiklontermiddel, aroma.
    Allergenen: mosterd, in dezelfde fabriek worden ook producten verwerkt met selderij, gluten, mosterd, sesamzaad, soja en zwaveldioxide.