Chimichurri - Not Just BBQ

4.95

Voor die echte Argentijnse steaks!

Inhoud: 130 gram


Kruiden uit argentinië

Zin in een pittig zuid amerikaans feestje? Chimichuri is een pittige sausje op basis van rode perer, azijn en diverse kruiden. Vaak als saus naast het vlees gepresenteerd maar als droge rub ook zeker lekker om vlees of gevolgelte mee te marineren.

Gebruik kruidenrub

Hoe moet je dit potje nu gebruiken? Stel je kiest ervoor om biologische kippendijen te marineren, dan kun je de stukjes kip het best eerst instrijken met wat boter of bakolijfolie. Dan strooi je er wat van deze kruiden overheen en plaats je het in de pan of in de grill. Voor de optimale smaak laat je de kip na het insmeren en rubben minimaal een half uurtje staan, voordat je hem gaat verwarmen. Zo trekken alle smaken goed in. Je kunt gedurende het koken nog altijd wat extra kruiden toevoegen, geheel naar je eigen smaak.


Artikelnummer: 2015506

  • Ingredienten

    Zeezout, knoflook, paprika, peterselie, ui, chilipeper, rode paprika, komijn, oregano, koriander, citroensappoeder (maltodextrine, citroensap, antiklontermiddel), laurierbladeren.