Alta Badia (Italiaanse bergkaas)

6.45

Alta Badia (Italiaanse bergkaas), een sierlijke naam, voor een kaas van hoog niveau.



Een sierlijke naam, voor een kaas van hoog niveau. Alta Badia is een heerlijk romige en smeuïge kaas met nootachtige tinten. De kaas wordt gemaakt van verse koemelk uit de Alpen en dankt zijn naam aan een gelijknamig dorpje in Zuid-Tirol. Alta Badia wordt 6 maanden gerijpt, hierdoor krijgt de kaas een lichtbruine rand die redelijk stevig van textuur is. Genieten! 

 

  • Heeft een rijping van 6 maanden;
  • Romig, smeuïg met nootachtige tinten. 

 

De kaas wordt verzorgd door de KaaZaaK, de kaas- en delicatessen specialist van Bleiswijk. Als kaasspecialisten onderscheiden zij zich door de focus te leggen op kwaliteit en service, én met succes. Al meer dan 12 jaar is de KaaZaaK de favoriet van veel mensen in de regio Lansingerland. 


Artikelnummer: KZ005