Baci Di Saronno Doos 90g

€ 4.79

Traditionele Italiaanse hazelnoot & chocolade koekjes.

Inhoud: 90 gram


De familie Lazzaroni is een van de oudste producenten van koekjes en likeuren in Italië. Gevestigd in een klooster in het centrum van Saronno en onder andere bekend om de beroemde Amaretti sinds 1700. De familie is ook erg toegewijd aan het aanbieden van een breed scala van hoge kwaliteit koekjes. De ambacht hoog in het vaandel. 

Met de regionale Italiaanse koekjes selectie, bieden ze de lekkerste en meest bekende Italiaanse specialiteiten aan, om zo enkele van de prachtige Italiaanse regio's te vertegenwoordigen.

Baci di Saronno zijn een specialiteit die oorspronkelijk uit Piemonte komt.
De koekjes zijn zo genoemd, omdat ze bestaan uit 2 helften die elkaar romantisch lijken te zoenen, met daartussen een druppel chocolade.


Artikelnummer: GHLZ015

  • Ingredienten

    BACI DI SARONNO - Gebakken zoetwarenproduct: tarwebloem, plantaardige margarine (palmolie, kokosolie, water, emulgator: mono- en diglyceride van vetzuren, zuurteregelaar: citroenzuur, aroma's), geroosterde hazelnoten (18%), suiker), cocholaat (8%): (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine 0,4% E322, aroma's: vanilline 0,1%), cacao, aroma's. Kan sporen van melkproducten en derivaten bevatten.

    Voor allergenen zie ingrediënten vetgedrukt.
    Bewaar op een koele, droge plaats.