Original Sweet Olive Oil Tortas (3 stuks)

1.47 2.95

Knapperige anijskoekjes. Een zoet cadeautje uit Sevilla.

Inhoud: 1 stuk


SPAANSE ANIJSKOEKEN

Tortas zijn ronde, platte knapperige anijskoekjes van ongeveer twaalf centimeter doorsnede. Elke Tortas wordt met de hand gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten zoals bloem, extra vierge olijfolie, suiker, anijs en sesamzaadjes.

PROBEER DE TORTAS  BIJ:

In Spanje worden de Tortas vooral bij de koffie, thee en het ontbijt gegeten. Deze crackers combineren goed met groene jasmijn thee of een klassieke English breakfast.
Wil je ze liever in de avond? Serveer ze dan op een borrelplankje met goede Serrano ham, pikante chorizo, lekkere Manchego kaas, een paar in kwarten gesneden vijgen voor de kleur.

INES ROSALES CABELLO

In 1910 bakte Inés Rosales Cabello haar eerste Tortas de Aceite in een klein dorpje genaamd Castilleja de la Cuesta in Sevilla, Spanje. Inés begon haar ronde olijfolie taartjes samen met vrouwen uit het dorp te verkopen aan reizigers bij treinstations en kruispunten in de buurt. Het oude familierecept van Inés viel bij de reizigers zo in de smaak dat de bekendheid van de Tortas de Aceite zich al snel door heel het land verspreidde.

Drie stuks, individueel verpakt in vetvrij papier.


Artikelnummer: IR2150

  • Ingredienten

    Ongebleekte tarwe meel, extra vergine olijfolie (24%), suiker, anijszaad (0,9%), sesamzaad, gist, zeezout, natuurlijke anijsbloem.

    ALLERGEEN Kan bevatten sporen van noten (amandel)