Fettuccine al Salvia – 250 gram La Campofilone

6.95

Italiaanse pasta met salie. Kruidige, zachte smaak.

Inhoud: 250 gram


Scharreleipasta met salie

Deze lintpasta met salie maakt al je gerecht lekker kruidig van smaak. Velen zeggen dat het kruid salie een helende werking heeft, dus het is sowieso het proberen waard. Deze pasta is erg lekker in combinatie met aubergine of linzen. Hij wordt vervaardigd uit scharreleieren en durum tarwe. De pasta hoeft maar 1-2 minuten te koken voordat deze gaar is. Hij is heerlijk zacht van textuur en vol van smaak, hij smaakt als een verse pasta. Houd je van salie? Maak dan eens een pasta met salieboter door wat verse salie te verwarmen in echte boter. Super simpel, maar altijd een goeie toevoeging!

pasta al dente koken

De pasta’s van La Campofilone worden gemaakt met alleen de beste ingrediënten. Het deeg wordt op een lage temperatuur gekneed en langzaam gedroogd waardoor het na zo’n anderhalve minuut koken al klaar is. De pasta’s laten zich dus het beste verwerken als verse pasta’s.


Artikelnummer: LAC007

  • Ingredienten

    Durum tarwemeel, verse eieren (33,4%), salie.