Toscaanse olijfolie "Lucca"
Toscane in een flesje. Zachte nootachtige toets.
Scharrelei pasta met eekhoorntjesbrood. Vol van smaak.
Inhoud: 250 gram
Met deze smalle lintpasta met eekhoorntjesbrood zet u in een handomdraai een restaurantwaardig gerecht op tafel. Combineert erg goed met onze notige olijfolie uit Toscane Lucca. Lekker met een roomsaus, knoflook, ui en gebakken spekjes. Deze pasta met eekhoorntjesbrood is vervaardigd uit scharreleieren en durum tarwe. De pasta hoeft maar 1-2 minuten te koken voordat deze gaar is. Kook hem dus als een verse pasta voor het lekkerste resultaat!
De pasta’s van La Campofilone worden gemaakt met alleen de beste ingrediënten. Het deeg wordt op een lage temperatuur gekneed en langzaam gedroogd waardoor het na zo’n anderhalve minuut koken al klaar is.
Artikelnummer: GHLAC011
Durum tarwemeel, verse eieren (33,4%), eekhoorntjesbrood (1,3%).
U kunt bij ons veilig betalen met Ideal en creditcard. Wij zijn daarnaast aangesloten bij het webshop keurmerk
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Lees hier onze cookieverklaring.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.