Actievoorwaarden Black Friday

Actievoorwaarden Black Friday

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Black Friday Deals kortingsactie (hierna te noemen ‘actie’) van Foodelicious STORE BV, Mariniersweg 47, 3011 ND Rotterdam (hierna te noemen Foodelicious).

Hoe werkt de kortingsactie?

 1. Deze actie is geldig vanaf 21-11-2021 t/m 26-11-202
 2. De actie is uitsluitend geldig op www.foodelicious.nl.
 3. Voor deelnemende producten geldt OP=OP, de korting geldt dus zo lang de voorraad van een product strekt.
 4. Om gebruik te kunnen maken van de actie dient bij het afrekenen de kortingscode BF1521 ingevuld te worden. Geen kortingscode betekent geen korting.
 5. De actie is alleen geldig op de webshop van Foodelicious en geldt niet in de fysieke winkel van Foodelicious aan de Mariniersweg.
 6. Er zit geen minimumbedrag aan de kortingscode gekoppeld.
 7. Er zit geen maximum aan het plaatsen van bestellingen per persoon met deze kortingscode. Met andere woorden: je kunt zo vaak bestellen met de kortingscode als je wilt binnen de periode waarin de code geldt.
 8. De actie geldt niet in combinatie met andere acties.
 9. De actie geldt niet bij de aankoop van een kadobon.
 10. De actie is niet in te ruilen voor een andere vorm van waarde compensatie.
 11. Voor de startdatum en na de verloopdatum van de actie kan er geen aanspraak gemaakt worden op de korting.
 12. Foodelicious behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
 13. Het is niet toegestaan kortingscodes of de werking daarvan te wijzigen, vervalsen of anderszins aan te tasten door bijvoorbeeld hacking.
 14. Bij vragen en/of opmerkingen omtrent de kortingsactie en/of deze voorwaarden kan er contact opgenomen worden via sales@foodelicious.nl o.v.v. Black Friday vragen. Er kan ook gebeld worden naar 010-41 30 111.

Aldus opgemaakt te Bergschenhoek, 16 november 2021