Have a Festive Foodelicious Season!

Beste Foodie,

Fijn dat je ons weet te vinden, wanneer het om goed eten en drinken gaat. Zowel online als offline vind je bij Foodelicious de lekkerste delicatessen en de mooiste (kado)pakketten.

Nu, in deze gekke tijd vinden wij online shoppen heel gemakkelijk en fijn. Het is veiliger, sneller en je hoeft er de deur er niet voor uit. Geen gesjouw, niet in de rij staan, kortom: geen stress en geen gedoe.

Dus, heb jij je lijstje voor de feestdagen al klaar? Bestel het online. De leukste Sint- en Kerstkado's vind je namelijk ook op foodelicious.nl. Alles pakken we feestelijk voor je in. (Zet even een opmerking bij je order in je winkelmand en we regelen het voor je!) Houd er wel rekening mee dat je op tijd besteld. PostNL verwacht grote drukte de komende maanden, dus het kan voorkomen dat je pakketje vertraagd raakt.

Pak het slim aan, doe je online Kerstboodschappen op tijd. Alles voor een heerlijk avondje, het Kerstmenu en de oudejaarsborrel vind je op foodelicious.nl. Plus, al onze producten zijn lang houdbaar, dus zelfs dat is geen probleem. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om te komen 'funshoppen' in onze winkel, maar maak het jezelf gemakkelijk: bestel online!


Team Foodelicious.