Olijfhouten plank 30-35 cm

15.00 26.00

Olijfhouten plank van top kwaliteit uit Spanje. Ideale snijplank of tapasplank.

Inhoud: 1Olijfhouten plank

Uit onze mooie serie olijfhouten planken is dit de plank van 30-40 cm. Wij hebben een pallet B-keuze planken kunnen inkopen voor een zeer scherpe prijs van hoge kwaliteit.Het hout komt uit Zuid-Spanje en is van 1e klas kwaliteit. De B-keuze zit hem er meestal in dat de plank wat dunner is dan normaal. Gebruik de plank als tapasplank voor een toppresentatie van vleeswaren, tapas, kaas en brood. Maar natuurlijk ook geschikt als snijplank.

Tip- als u in de opmerkingen aangeeft waar uw voorkeur naar uitgaat (grillig of juist recht, breed of smal) dan houden we daar rekening mee. Eventueel kunnen we u eerst een foto van de plank toe mailen ter goedkeuring)

Onderhoud olijfhouten plank

De plank is door ons al in de olie gezet. Dit zorgt voor het behoud van de mooie tekening van het hout. De plank kan niet in de vaatwasser, gewoon afwassen met water en zeep. Goed afdrogen, af en toe in de olie zetten (zonnebloem- of olijfolie) dan blijft de plank jaren mooi! Omdat hout een natuurproduct is zijn alle planken anders van tekening en kunnen ze afwijken van de getoonde foto. Maar wees gerust, wij zoeken altijd de mooiste voor je uit! 


ref. code: OHB-S