Pesto Ricotta e Noci – pot 130 gram
Biologische rode pesto met ricotta en walnoten. Gouden combinatie!
Pompoenpesto met kerrie, cashewnoten en rode pepers. Onze favoriet!
Inhoud: 130 gram
Deze gele pesto is meer dan lekker, onze persoonlijke favoriet! Op basis van pompoen, kerrie met mosterd en kruiden. Nét even anders dan een traditionele groene of rode pesto. Lekker op een toastje maar ook heerlijk met garnalen over de rijst. Probeer hem ook eens bij Indiase gerechten of bij jonge kaas. Het is een biologische pesto, zonder gekke toevoegingen. Een eerlijke pesto uit een potje dus!
Foodblogger Francesca van Francesca Kookt! gebruikte deze pesto in haar zelfgemaakte pasta met bloemkool en worst. Een handig recept, dat het beste van Nederlandse en Italiaanse bodem combineert.
Bevat Cashewnoten. Zonder toegevoegde conserveringsmiddelen, kleur,- geur- en smaakstoffen.
Artikelnummer: BIA8560
Pompoen (47%), zonnebloemolie, cashew noten, rode pepers, wortels, extra vergine olijfolie, mix van kruiden en specerijen (bevat mosterd, zeezout, aardappel flakes, citroensap en zwarte peper).