Ingrediënten

  • 200 gram groene olijven van LaChinata
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 3 ansjovisfilets
  • half blokje feta
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 rode paprika
  • 2 eetlepels citroen olie

accessoires

  • Keukemachine / staafmixer of vijzel

Manzanilla olijven tapenade met citroenolie

Menugang: Sauzen en tapenades
Type gerecht: Visgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten

Heerlijke tapenade voor op een broodje of toastje. Stukje kaas en een worstje er bij, en het word een mooie avond!

Bereidingswijze

  • Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine stukken.
  • Hak de olijven, de ansjovis, de feta en de knoflook fijn.
  • Doe alle ingrediënten in een kom en maal ze fijn tot een mooi dikke tapenade.
  • Maak af met citroen olie voor en fris tintje
  • Serveer met stokbrood of crostini.