Ingrediënten

  • 350 gr rundergehakt
  • 1 ei
  • 3 el paneermeel
  • peper
  • Falksalt wild garlic 
  • 1 el Louisiana Cajun kruiden
  • 3 el tomaten ketchup 
  • 6 mini broodjes
  • paar blaadjes sla
  • plakjes augurk
  • 6 plakjes kaas

accessoires

  • lange sate prikkers

Mini hamburgers met knoflook zout

Menugang: Bijgerecht
Type gerecht: Vleesgerecht
Aantal personen: 3
Bereidingstijd: 30 minuten

Simpel en vrolijke mini burgers!

Bereidingswijze

  1. Kneed het gehakt, ei, paneermeel en de lousiana cajun kruiden door elkaar.
  2. Vorm er 6 mooie hamburgertjes van.
  3. Bak ze in een klein beetje boter in een koekenpan in een minuut of 8 gaar.
  4. Bak ondertussen de broodjes af in de oven.
  5. Snijd de broodjes open. Besmeer royaal met tomatenketchup, augurk en verdeel er wat sla over.
  6. Leg het hamburgertje er op en en wat extra Falksalt wild garlic
  7. Maar het eventueel af met een plakje extra belegen kaas.
  8. Leg het bovenste stukje van het broodje er op en steek vast met een prikker