Siciliaanse olijfolie
Onze favoriet! Lekker grassig, romig en licht peperig.
Menugang: | Salades |
Type gerecht: | Vleesgerecht |
Aantal personen: | 4 |
Bereidingstijd: | 15 minuten |
Deze frisse salade is heel gemakkelijk te maken, maar doet niet onder qua smaak! Fris, zoet, zout, crunchy. Hij heeft het allemaal.
Meng de rucola met de 1 eetlepel azijn, 3 eetlepels olijfolie en wat peper. Zout is niet nodig, want de spekjes zijn zout genoeg.
Bak de pijnboompitjes in een droge pan totdat deze licht verkleurd zijn. Haal ze uit de pan en bak in diezelfde pan (met antiaanbaklaag), de plakjes spek krokant. Laat uitlekken op een velletje keukenpapier zodat het overtollige vet geabsorbeerd wordt.
Schep de rucola op een mooie grote schaal, verkruimel de geitenkaas en verdeel deze samen met de rest van de ingredienten over de salade.
Serveer met een lekker koud glas witte wijn. Smakelijk eten!
U kunt bij ons veilig betalen met Ideal en creditcard. Wij zijn daarnaast aangesloten bij het webshop keurmerk
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.