Ingrediënten

  • 1 handvol zwarte olijven 
  • 200 gram cherrytomaatjes 
  • 2 bollen buffelmozzarrella
  • 2 el Basilicumolijfolie
  • 8 verse basilcum blaadjes
  • Snuf Wild Garlic Falksalt

 

Tomaten, olijven en basilicumsalade

Menugang: Bijgerecht
Type gerecht: Vegetarisch
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten

Een heerlijke simpele salade met volle smaken. Lekker als lunch, bij de BBQ of als side dish bij een hoofdgerecht!

Bereidingswijze

  1. Snijd de olijven en tomaten in tweeën en de mozzarella in stukjes.
  2. Maak de dressing door de basilicumolie en falksalt met elkaar te mengen.
  3. Meng de dressing met olijven, tomaten, mozzarella en de basilicumblaadjes.
  4. Breng op smaak met wat zwarte peper en eventueel wat falksalt, et voilà!