MED Rose IGP Mediterranee

€ 9.95

Uitstekend aperitief, maar ook heerlijk bij Oosterse gerechten, diverse vissoorten en lichte gerechten van de grill of BBQ.

Inhoud: 750 mlLET OP:  BIJ AANKOOP VAN EEN DOOS MET 6 FLESSEN KRIJG JE 10% KORTING!

Deze Rosé wordt gemaakt van Grenache, Cinsault en Syrah druiven en volgens het Terra-Vitis principe geproduceerd, dus met respect voor natuur, milieu en mensen. De druiven worden 's nachts handmatig geoogst, onder optimale (koele) omstandigheden. Daarna worden de druiven geselecteerd door een hypermodern systeem. Dit bijzonder waardevolle systeem scant elke druif individueel en sorteert deze dan aan de hand van de vooraf vastgestelde criteria. Een betere manier om te sorteren op alleen de beste druiven bestaat niet, en wordt alleen gebruikt door een paar topproducenten van beroemde Grand Cru Classé Chateaus in Bordeaux. Een bijzondere wijn dus!

Het resultaat is een schitterende zalmkleurige rosé die opvalt door zijn subtiele finesse. De wijn heeft geraffineerde aroma's van kleine rode vruchten, aardbeien, frambozen en kersen maar heeft ook overwegend veel tonen van passievrucht. Aangenaam droog, elegant, zeer verfijnd en uitnodigend in smaak.

Uitstekend aperitief, maar ook heerlijk bij Oosterse gerechten, diverse vissoorten en lichte gerechten van de grill of BBQ.


Artikelnummer: GHWT1830