Tomasu Sweet Soy Sauce 100ml

€ 12.49

24 maanden gerijpte zoete sojasaus uit Rotterdam!

Inhoud: 100 ml



Nu in 100ml flesje!

Na de originele sojasaus kon natuurlijk de zoete variant niet uitblijven. Met de beste suikerbieten uit de Hoeksche Waard is deze briljante barrel aged sweet soy sauce gemaakt.

Tomasu Soy Sauce is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa en wordt gebrouwen in Rotterdam. Met respect voor eeuwenoude tradities, krijgt de sojasaus minimaal 24 maanden de tijd om op smaak te komen in 25-50 jaar oude whiskyvaten uit Schotland.

Gedreven door de visie dat oprechte kwaliteit alleen kan worden bereikt door totale controle over de gehele keten, is Tomasu Soy Sauce erin geslaagd om haar eigen sojabonen en tarwe te telen in de Hoeksche Waard. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en het wereldwijd bekende grove Keltisch zeezout uit Guerande, Frankrijk. De fermentatie wordt vervolgens opgestart met behulp van Tomasu’s eigen schimmel, de Aspergillus oryzae Tomasu.

Het enige ingredient wat vervolgens nog wordt toegevoegd is tijd. De decennia oude whiskyvaten dienen als een tijdscapsule waarin de sojasaus de tijd krijgt om zich te ontwikkelen. Het resultaat? Een sojasaus met een rijke en unieke smaak die zal verrassen.


Artikelnummer: GHTMSW100

  • Ingredienten

    SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), suiker.

    Allergeeninformatie: bevat GLUTEN, SOJA en SESAM