Ernesto Port Stroop 200ml

9.95

Inhoud: 200 ml


Dick heeft zijn passie voor koken al jong ontdekt en gedurende zijn carrière is hij zelf gaan experimenteren met stroop maken. De Ernesto Portstroop is het prachtige eindproduct.

De verfijnde thuiskok kan zijn hart ophalen, en zijn gasten ook! Door de stroperige structuur leent het product zich goed voor verfijnde plate art. Zo smaakt én oogt het bord ook nog eens mooi.
Het verrassende aan deze portstroop is dat deze in combinatie met verschillende producten een totaal andere smaakbeleving geeft. Lekker als basis in een saus met een mooi stuk rosé gebakken vlees of wild, op een borrelplank in combinatie met vleeswaren, brokkelige oude kaas of met een romige paté.

Zelf houden we ervan om een scheutje portstroop te serveren op een stuk brie met daarbij een stevig donkerbruin broodje. Lekker bij de borrel!  Simpel, snel én decoratief

 


Artikelnummer: FDER9663

  • Ingredienten

    De portstroop is op smaak gebracht met tijm, kaneel, citrusvruchten en diverse andere kruiden en specerijen.

    De stroop heeft een perfecte viscositeit bij 18 graden Celsius en door verfijnde techniek behoudt de portstroop de dieprode kleur en stroperige structuur.