Mr Fitzpatrick's Yuzu, lemon & Turmeric

€ 8.50

Superfruit Yuzu met kurkuma en citroen.

Inhoud: 500 ml


Superfood Yuzu met Kurkuma: liefde en gezondheidsvoordelen in een fles.
De Yuzu vrucht wordt gecombineerd met Siciliaans citroensap en extracten van kurkuma. Yuzu is een citrusvrucht uit het Verre Oosten en erg populair in Korea en Japan. De belangstelling voor deze vrucht groeit ook in Nederland snel, nu we hebben ontdekt hoe lekker yuzu is! De zoete smaak en veelzijdigheid maken het een ideale keuze.
Als je op zoek bent naar een licht en verfrissend drankje om deze zomer van te genieten, zoek dan niet verder en probeer de Lemon Yuzu & Turmeric van Mr Fitzpatrick. Dit verfrissende drankje, aangelengd met water of bubbeltjes, gaat  je dorst lessen en laat je naar een volgend glas verlangen.

TIP
Schenk  over ijsblokjes voor een dorstlessende frisdrank of gebruik  als basis om opwindende cocktails te creëren, of gewoon als een splash-mixer. Toevoegen aan gin of wodka is ook een lekkere optie.


Artikelnummer: 6565

  • Ingredienten

    Suiker, water, vruchtensappen 15% (10% Siciliaans citroensap van concentraat 5% Yuzu-sap niet van concentraat), citroenzuur, natuurlijke smaakstoffen met kurkuma-extracten, conserveermiddel (kaliumsorbaat, vitamine C (ascorbinezuur)