0 items | € 0
leeg
Stevige Manzanilla olijven met pit.
4.50
Lekkere grote tapas olijven.
Groene olijven gevuld met ansjovis.
2.95
Gevulde groene olijven met citroen.
Gevulde groene olijven met sinaasappel.
De echte taggiasche olijven uit Ligurië.
8.95
De perfecte combinatie met De Rotterdamsche Oude kaas!
4.95
Noord-Afrikaanse kruiden pasta met koriander, komijn en citroen
Smaakvolle kruiden pasta voor een Marokkaanse kick!
Jemenitische kruiden pasta gemaakt met koriander, peterselie en kruidnagel.
5.95
Arbequina olijven met pit uit Catalonië, Spanje.
3.95
Klassieke rose harissa, onmisbaar in de midden-oosterse keuken!
6.95
Zwarte olijven uit Aragon, Spanje.
3.50
heerlijke zongedroogde tomaatjes op extra vergine olijfolie
6.50
Zoete tapenade met zongedroogde tomaten
Heerlijke tapenade van smakelijke Franse olijven
Konfijt van rode uien met balsamico
Franse konfijt met vijgen en balsamico
Mooie Franse olijven met een pittig karakter
Een klassieke pesto boordevol tomaten
Heerlijke groene pesto
Apricot harissa, Midden-Oosterse kruidenpasta met rozenblaadjes
Gemengd met citroen, Italiaanse basilicum en knoflook
Gemengd met knoflook, Spaanse paprika en peterselie.
Waanzinnig lekkere boter met vijg en walnoten
9.95
Award winnende uien marmelade met geroosterd knoflook
Zoet, licht zure citroentjes uit Marokko
Grote groene olijven uit de buurt van Madrid.
Spaanse olijven met paprika. Mooi fruitig en stevig.
Kleine uitjes in balsamico azijn
Groene ‘gebroken’ olijven.
Biologische vlezige groene olijven. Fruitig en fris.
Olijven met knoflook, kruiden en rode peper.
Biologische zwarte olijven uit Italië. Fruitig en vlezig, met een licht bittertje.
"Cocktail" van olijven.
Grote Manzanilla olijven zonder pit.
Artisjokharten op olijfolie. Knapperig lekker!
Smeuïge olijvenpaté van groene olijven.
Lekkere paté gemaakt van zwarte olijven.
Lekker pittige olijvenpaté.
Pittige olijvenpaté in een mini potje.
1.75
Zachte geitenkaas crème met zoetige uien. Heerlijk voor amuses.
Spaanse crème van blauwe kaas met echte truffel. Voor een luxe amuse!
Authentieke chorizo paté uit Spanje. Een karaktervolle spread voor ieder moment.
Frisse kappertjes, voor dat fijne zuurtje in je gerecht.
2.50
Zalige, zoute ansjovisfilets voor in salades, op pizza's en voor bij de tapas!
Heerlijke knoflookmayonaise. Zo hoort Spaanse alioli te smaken!
Onze favoriete olijven voor op de tapasplank!
De echte manzanilla olijven uit de omgeving van Sevilla. Spaanse trots!
Luxe paté gemaakt van fazant en zwarte truffel. Voor een mooie amuse!
Zachte paté van het Ibérico varken. Subtiele zoete smaak.
Romige Ibérico paté met extra vergine olijfolie. Vol en intens.
Hij is romig, fruitig en zacht. Fantastische paté met Pedro Ximénex sherry.
Biologische zongedroogde tomaten op olijfolie. Lekker zoet van smaak.
7.95
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.