0 items | € 0
leeg
De perfecte combinatie met De Rotterdamsche Oude kaas!
4.95
Noord-Afrikaanse kruiden pasta met koriander, komijn en citroen
Smaakvolle kruiden pasta voor een Marokkaanse kick!
Jemenitische kruiden pasta gemaakt met koriander, peterselie en kruidnagel.
5.95
Klassieke rose harissa, onmisbaar in de midden-oosterse keuken!
6.95
Konfijt van rode uien met balsamico
Franse konfijt met vijgen en balsamico
Apricot harissa, Midden-Oosterse kruidenpasta met rozenblaadjes
Gemengd met citroen, Italiaanse basilicum en knoflook
Gemengd met knoflook, Spaanse paprika en peterselie.
Zoet, licht zure citroentjes uit Marokko
Kleine uitjes in balsamico azijn
Artisjokharten op olijfolie. Knapperig lekker!
6.50
Zachte geitenkaas crème met zoetige uien. Heerlijk voor amuses.
Spaanse crème van blauwe kaas met echte truffel. Voor een luxe amuse!
Authentieke chorizo paté uit Spanje. Een karaktervolle spread voor ieder moment.
Frisse kappertjes, voor dat fijne zuurtje in je gerecht.
2.50
Zalige, zoute ansjovisfilets voor in salades, op pizza's en voor bij de tapas!
Heerlijke knoflookmayonaise. Zo hoort Spaanse alioli te smaken!
Luxe paté gemaakt van fazant en zwarte truffel. Voor een mooie amuse!
Zachte paté van het Ibérico varken. Subtiele zoete smaak.
Romige Ibérico paté met extra vergine olijfolie. Vol en intens.
Hij is romig, fruitig en zacht. Fantastische paté met Pedro Ximénex sherry.
Biologische zongedroogde tomaten op olijfolie. Lekker zoet van smaak.
7.95
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.