De winkel

Winkel: 

FOODELICIOUS Food&Gifts 
Mariniersweg 47 
3011ND Rotterdam 
Tel:  010-41 30 111  bel gerust, of stuur anders een mail naar sales@foodelicious.nl

UPDATE 
De niet essentiële winkels zijn gesloten naar aanleiding van de maatregelen van het RIVM. Wij hebben het geluk een essentiële winkel te zijn omdat wij eten & drinken verkopen. Daar bovenop zijn wij natuurlijk ook een kadowinkel. En één van de weinige die open mogen zijn. Hierdoor hebben wij te maken met een enorme toestroom aan bezoekers. Om dit in goede banen te kunnen leiden vragen wij je om het volgende: Om drukte te mijden, kom alleen, draag een mondkapje en winkel doelgericht. Let op: Onze webshop is natuurlijk ook actief. Wij doen ons uiterste best om alle pakketten op tijd bij je thuis te krijgen!

Reguliere openingstijden: 

  • Op maandag zijn wij gesloten
  • Dinsdag-vrijdag 10:00 tot 18:00
  • Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Sinds juli 2007 is onze trendy winkel Foodelicious Food & Gifts gevestigd aan de Mariniersweg 47 te Rotterdam. Als eigenaren reizen wij heel Europa af op zoek naar bijzondere lekkernijen. Veel van onze producten worden naar eigen recept speciaal voor ons gemaakt. De producten komen veelal rechtstreeks van de boer, waardoor we de beste kwaliteit voor een goede prijs kunnen garanderen. Uiteraard proberen we ook alles zelf uit en ontwikkelen met al onze producten heerlijke recepten. Je vindt deze op onze website.
Of je nu op zoek bent naar lekker eten of een origineel cadeau bij Foodelicious slaag je altijd!
In onze winkel is het assortiment nog groter dan in onze webshop, dus kom langs en laat je verrassen door al het lekkers en moois. 
Wij adviseren je graag!