De winkel

Foodelicious STORE B.V.
Mariniersweg 47 
3011ND Rotterdam 
Tel:  010-41 30 111 

Bel ons gerust of stuur een mail naar sales@foodelicious.nl

Bij een bezoek aan onze winkel is een mondkapje is niet verplicht, wel vragen we je om je handen te desinfecteren bij binnenkomst en de 1,5 meter afstand in acht te houden. Ook zullen wij de bezoekersaantallen reguleren zodat er een veilige winkelomgeving is waar voldoende afstand gehouden kan worden. Let op: Onze webshop is natuurlijk óók actief. Je kan gewoon je webpakketje bij ons op komen halen. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Je ontvangt een mailtje van ons wanneer dit klaar ligt.

Reguliere openingstijden: 

  • Op maandag zijn wij gesloten
  • Dinsdag-vrijdag 10:00 tot 18:00
  • Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Sinds juli 2007 is onze trendy winkel Foodelicious Food & Gifts gevestigd aan de Mariniersweg 47 te Rotterdam. Als eigenaren reizen wij heel Europa af op zoek naar bijzondere lekkernijen. Veel van onze producten worden naar eigen recept speciaal voor ons gemaakt. De producten komen veelal rechtstreeks van de boer, waardoor we de beste kwaliteit voor een goede prijs kunnen garanderen. Uiteraard proberen we ook alles zelf uit en ontwikkelen met al onze producten heerlijke recepten. Je vindt deze op onze website.
Of je nu op zoek bent naar lekker eten of een origineel cadeau bij Foodelicious slaag je altijd!
In onze winkel is het assortiment nog groter dan in onze webshop, dus kom langs en laat je verrassen door al het lekkers en moois. 
Wij adviseren je graag!