De winkel

Winkel: 

FOODELICIOUS Food&Gifts 
Mariniersweg 47 
3011ND Rotterdam 
Tel:  010-41 30 111  bel gerust, of stuur anders een mail naar sales@foodelicious.nl

UPDATE 
Let op: DE CORONA MAATREGELEN ZIJN VAN KRACHT. 
Winkelen op afspraak is NIET nodig. Wij hebben het geluk een essentiële winkel te zijn omdat wij eten & drinken verkopen. Daarom zijn wij gewoon geopend.⁠
Een afspraak maken om te winkelen hoeft dus niet. Wel vragen we je om hier verstandig mee om te gaan. Mijd drukte, kom alleen, draag een mondkapje en winkel doelgericht. Let op: Onze webshop is natuurlijk óók actief. Je kan gewoon je webpakketje bij ons op komen halen. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Je ontvangt een mailtje van ons wanneer dit klaar ligt.

Reguliere openingstijden: 

  • Op maandag zijn wij gesloten
  • Dinsdag-vrijdag 10:00 tot 18:00
  • Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Sinds juli 2007 is onze trendy winkel Foodelicious Food & Gifts gevestigd aan de Mariniersweg 47 te Rotterdam. Als eigenaren reizen wij heel Europa af op zoek naar bijzondere lekkernijen. Veel van onze producten worden naar eigen recept speciaal voor ons gemaakt. De producten komen veelal rechtstreeks van de boer, waardoor we de beste kwaliteit voor een goede prijs kunnen garanderen. Uiteraard proberen we ook alles zelf uit en ontwikkelen met al onze producten heerlijke recepten. Je vindt deze op onze website.
Of je nu op zoek bent naar lekker eten of een origineel cadeau bij Foodelicious slaag je altijd!
In onze winkel is het assortiment nog groter dan in onze webshop, dus kom langs en laat je verrassen door al het lekkers en moois. 
Wij adviseren je graag!