Foodelicious Pakket 1

57.95

Onze smaakmakers in één pakket

Inhoud: 1 pakketWij hebben onze toppers in één pakket gestopt. Kan je niet kiezen uit al die flesjes die wij hebben, dan hebben wij het je hier wat makkelijker gemaakt. Er zijn twee verschillende soorten pakketten.
De combinaties zijn op elkaar afgestemd en de receptkaartjes die je er bij krijgt maken het nóg makkelijker. Voor de zoete trek doen we er een zakje met verschillende soorten truffels bij. Dit pakket is leuk om voor je zelf te kopen of om kado te geven!

INHOUD:

  • Foodelicious Balsamico Maturato 225 ml: Heerlijke ingekookte jonge balsamico met een licht zuurtje en de stroperigheid van 15 jaar oude balsamico. Hij smaakt zoet en licht kruidig en is daarom zeer geschikt voor salades, kaas en vlees.
  • Foodelicious Mango azijn 225 ml: Italiaanse mango azijn met 78% mango! Bevat geen toevoegde suikers of smaakstoffen en is waanzinnig lekker. Geeft elk gerecht een portie zomerzon mee. Heerlijk bij zalm en kip.
  • Foodelicious Vijgen-dadel azijn 225 ml: Onze topper! Zoete stroperige, fruitige azijn die qua smaak lijkt op een oude balsamico. Heerlijk bij geitenkaas, parmaham en salades.
  • Foodelicious Malaga olijfolie 225 ml: Volle en romige olijfolie met de smaak van een vleugje amandel. Verrassend bij visgerechten en een goede combinatie met noten.
  • Foodelicious Baskenland 225ml: Milde Spaanse olijfolie, licht en fruitig met een vleugje appel. Combineert goed met onze azijnen over een salade.
  • Foodelicious Rotterdamse thee melange: Stoer, krachtig maar toch zacht. Net als de Rotterdammer zelf. Kruidenthee voor elk moment van de dag.
  • Foodelicious Assorti Truffels, zakje 200 gram: Met de hand gemaakt van Belgische chocolade en de lekkerste vullingen. Een selectie van de lekkerste truffels (of ballen zoals sommige ze noemen). Voor ieder wat wils.

Verpakt in een stevige Foodelicious box met luxe inlegvel, vulling, flyer en receptkaartjes


ref. code: PK178084