Ansjovis in olijfolie - pot 80 gram
Zalige, zoute ansjovisfilets voor in salades, op pizza's en voor bij de tapas!
Nuri ambachtelijke sardines in tomatensaus volgens geheim recept
Inhoud: 125 gram
Sardines met zongerijpte Douro tomaten en extra vergine olijfolie. De rijke smaak van de zongerijpte Douro tomaat combineert heerlijk met de sardines.
De sardines in tomatensaus zijn ook een ideale basis voor een klassiek Portugees recept, vispaté:
Doe de sardines in tomatensaus in zijn geheel in een blender, voeg er 50 gram mascarpone aan toe en laat het geheel 3 minuten draaien. Voeg op het laatst nog wat druppels vers citroensap toe. Bom apetite!
Deze kleine visjes leven in scholen en zitten boordevol met omega 3 en 9 en Vitamine B12. Ze worden alleen tijdens het seizoen gevangen voor de kust van Portugal. Dit gebeurt op kleine schaal en de vangst is MSC gecertificeerd. Er wordt dagelijks gevist en deze vangst wordt direct vers ingeblikt in Matosinhos om de kwaliteit te behouden.
Artikelnummer: NR002
3-5 sardines, tomatensaus (volgens huisgemaakt geheim recept)