0 items | € 0
leeg
Heerlijke droge worst gemaakt in Nederland
8.95
7.95
De makreel in pikante olijfolie is een klassiek familiegerecht!
4.25
Heerlijke ambachtelijke makreel in blik
Nuri ambachtelijke makreel in tomatensaus volgens geheim recept
Heerlijke ambachtelijke makreel in piri piri tomatensaus!
Overheerlijke ambachtelijk gevangen sardines!
Overheerlijke ambachtelijk gevangen sardines met pit!
Nuri ambachtelijke sardines in tomatensaus volgens geheim recept
Nuri ambachtelijke sardines in piri-piri tomatensaus
Een puur Nederlandse worst.
Bijzondere droge worst uit Nederland
Heerlijke droge worst uit Nederland
Pittige droge worst gemaakt in Nederland
Truffel, truffel, truffel
9.95
Franse pepers in een puur Nederlandse worst
Een nieuwe seasonal van de Amsterdamse worstmakers.
Een unieke droge worst van het Amsterdamse Brandt & Levie, in samenwerking met brouwerij ‘t IJ.
Eendenlever paté met zwarte truffel. Voor de echte liefhebber!
27.50
24 maanden gerijpt, the real deal
3.26
Mooie brokkelkaas met kleine eiwitkristallen, uit Rotterdam!
10.95
Rotterdamse brokkelkaas, maakt iedere dag bijzonder.
8.50
Twee heerlijke oude kazen bij elkaar als set.
19.45
Een gouden combinatie! Voor jezelf of als cadeau.
12.45
Heerlijke saus voor bij kaas, zalm en op brood.
3.95
Smaakvolle schapenkaas uit Zuid-Italië. Mooi bij pasta's.
3.50
Gedroogde venkelworst van Chiapella. Italiaanse traditie!
6.95
Parmezaanse kaas van Buffelmelk
3.15
Hele ganzenlever. Ongeëvenaarde smaak.
49.50
Zachte geitenkaas crème met zoetige uien. Heerlijk voor amuses.
4.95
Spaanse crème van blauwe kaas met echte truffel. Voor een luxe amuse!
Authentieke chorizo paté uit Spanje. Een karaktervolle spread voor ieder moment.
Zalige, zoute ansjovisfilets voor in salades, op pizza's en voor bij de tapas!
Luxe paté gemaakt van fazant en zwarte truffel. Voor een mooie amuse!
Zachte paté van het Ibérico varken. Subtiele zoete smaak.
Romige Ibérico paté met extra vergine olijfolie. Vol en intens.
Hij is romig, fruitig en zacht. Fantastische paté met Pedro Ximénex sherry.
Eendenlever pate met stukjes eendenlever. Dé smaak van luxe.
Hele eendenlever. Ongeëvenaarde smaak.
47.50
Foie gras van gans
29.95
Foie Gras met 3% zwarte truffel. Voor de echte liefhebber!
42.50
Franse gekonfijte eendenbouten. Een heerlijke delicatesse!
19.95
Graisse d'Oie uit Frankrijk. Sublieme kwaliteit.
Italiaanse gedroogde worst met hazelnoten.
Gedroogde worst met rode pepers
Gedroogd salami worstje met zwarte truffel. Met de hand gemaakt in Italië.
Gedroogd Italiaans worstje met Barolo wijn. Vol en krachtig!
Handgemaakt Italiaans worstje. Ideaal voor bij de tapas!
Lekkere gedroogde worst met knoflook. Met liefde gemaakt in Italië.
Zachte chorizo uit Spanje. Lekker pittig!
Overheerlijke Spaanse Manchego schapenkaas. Zalig met een kweepeer kaasbegeleider.
3.52
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.