Gedroogde Worst Brouwerij 't IJ (collab)

8.95

Een unieke droge worst van het Amsterdamse Brandt & Levie, in samenwerking met brouwerij ‘t IJ.

Inhoud: 150 gram


Regelmatig bundelt Brandt & Levie de krachten met mensen of merken die hen inspireren. Samen laten zij de creativiteit los in de Brandt & Levie keuken met als resultaat bijzonder lekkere worst. Eerder verschenen onder andere collabs met Jonnie Boer, Joris Bijdendijk, de wereldberoemde Italiaanse slager Dario Cecchini en het Schotse whiskymerk Laphroaig. De Brouwerij ‘t IJ worsten zijn nu verkrijgbaar!

Deze droge worst is gemaakt met de Session IPA van Brouwerij 't IJ. De hoppige bitters en citrustonen van het bier worden benadrukt door de gerookte mout. ‘Een natje en een droogje’ ineen.


Artikelnummer: FD31382

 • Ingredienten

  varkensvlees (95%), 't IJ session IPA (1%) (bevat gluten), zeezout, conserveermiddel: natriumnitriet, gerookte mout (bevat gluten), dextrose, sarawah peper, startculturen

  Bewaren
  Bewaar de worst het liefst in het bewaarzakje op een koele, donkere plek, zoals in de koelkast. Om ervoor te zorgen dat de worst zijn aroma's behoudt en niet uitdroogt raden we aan om deze niet al te lang te bewaren.

  Bereiding
  De worst is het lekkerst op kamertemperatuur en zo dun mogelijk gesneden. Zo smelten de vetten in de worst op de tong, waardoor de karakteristieke smaak nog mooier naar voren komt.