Confit de Canard - 2 stuks

19.95

Franse gekonfijte eendenbouten. Een heerlijke delicatesse!

Inhoud: 350 gram


Confit de Canard uit Frankrijk

Confit de Canard zijn gekonfijte eendenbouten, welke heerlijk smaken en gemakkelijk te bereiden zijn. Deze Confit de Canard zijn heel mals. In één blik zitten twee eendenbouten, welke zowel warm als koud geserveerd kunnen worden.

Recept gekonfijte eendenbout

Verwarm de oven op 200 graden en zet in de tussentijd het blik met Confit de Canard zo'n tien minuten in heet water. Hierdoor gaat het vet waarin de eendenbouten zijn geconfijt smelten. Maak het blik open en leg de eendenbouten met het vel naar boven in een ovenschaal en besprenkel het geheel met het overgebleven vet uit het blik. Zet de ovenschaal voor zo'n 15-20 minuten in de oven, en zet vervolgens nog een minuut of 5 de grillstand van de oven aan. Hierdoor krijgt de eendenbout een heerlijk knapperig velletje.

Eerlijke Franse Confit de Canard

Deze Confit de Canard is afkomstig van Domaine de Barbe, een kleinschalige boederij in Frankrijk. Wij hebben speciaal voor deze boer gekozen, omdat wij het belangrijk vinden dat de dieren vrij buiten rondlopen. Het welzijn van de dieren is voor Domaine de Barbe en onszelf, heel belangrijk. Niet slechts door de steeds groter wordende druk van dierenwelzijnsorganisaties en de regering, maar ook om een goed product te leveren.


Artikelnummer: FD2474