Hazelnoot Olie
Een warme finishing touch.
Italiaanse gedroogde worst met hazelnoten.
Inhoud: 180 gram
Dit is een worstje met niveau. Hij wordt namelijk met de hand gemaakt in Italië, waar er knapperige hazelnoten aan worden toegevoegd. Hierna wordt hij voor minstens 30 dagen opgehangen zodat hij goed kan drogen. Deze traditionele manier van bereiden zorgt ervoor dat dit een top worstje is, verfijnd en vol smaak. Je moet er dan ook voor gaan zitten, en van genieten met volle aandacht. Lekker in dunne plakjes snijden en combineren met een volle rode wijn of Rotterdamse port.
Je zou dit worstje zelf nog wat langer kunnen laten drogen, zodat hij wat harder wordt. Zo wordt hij nog wat dieper van smaak en droogt hij verder in. Je kunt deze salame crudo overdag aansnijden, bij een uitgebreide zelfgemaakte brunch. Maar zet hem ook eens 's avonds op tafel bij de borrel. En wil je iemand een mooi cadeau geven? Stel dan zelf je pakket samen in onze winkel met bijvoorbeeld dit worstje, een mooie fles wijn, een leuk tapasplankje en ander lekkers voor een smaakvolle avond!
Onze gedroogde worst is geruime tijd houdbaar.
Zoals de naam al zegt blijft de worst goed, door hem te laten drogen.
Daarom is het verstandig de worst buiten de koeling te bewaren. Bijvoorbeeld in een kelder of proviandkast.
Door het drogen zal de worst wel harder worden, maar het duurt geruime tijd voordat de worst niet meer eetbaar is
Haal de worst altijd uit de verpakking omdat hij anders verstikt. De worst kan zijn vocht niet kwijt en wordt plakkerig.
Mocht de temperatuur (bijvoorbeeld bij heet weer in de zomer) in de opslagruimte erg oplopen, dan kan de worst korte tijd worden bewaard in het groentevakje onderin de koeling. Het is verstandig er dan een stukje keukenpapier omheen te wikkelen. Dit papier ademt en het neemt vocht op.
Artikelnummer: FDCP002
U kunt bij ons veilig betalen met Ideal en creditcard. Wij zijn daarnaast aangesloten bij het webshop keurmerk
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.