Wereldwijd Borreltijd Borrelbox

Limited editions borrelboxen van Susan Aretz.

Nieuw - ter ere van de lancering van alweer het vierde(!) kookboek van Susan Aretz (susanaretz.nl) heeft Susan een zestal leuke limited edition borrelboxen samengesteld met haar favoriete producten. Mét en zonder kookboek. Leuk voor jezelf en leuk om kado te doen. Hieronder vind je de boxen mét een omschrijving van de inhoud van Susan zelf.

Let op - de boxen kunnen pas verstuurd worden ná de lancering van het kookboek op 27 augustus. Wil je andere producten eerder hebben dan kun je die het beste los bestellen.

Als je gebruik wilt maken van de voorinschrijving, koop en betaal je de box direct na bestellen. Dit kan tot 1 augustus aanstaande. Verzending van de borrelboxen vindt plaats ná 27 augustus. Dat is het moment ook dat Wereldwijd Borreltijd gelanceerd wordt. Je box zal dan kort daarna bij jou thuis bezorgd worden.

Het is natuurlijk ook mogelijk om ná 1 augustus de box nog te bestellen. Vanaf dat moment geldt de reguliere verkoopprijs voor de Wereldwijd Borreltijd Borrelbox - Holy Unicorn deluxe.  Tijdelijk verkrijgbaar met speciale early bird korting, voor de echte fan!

De boxen zijn tot eind van het jaar te koop. Ook tof dus als kado voor de feestdagen en/of als relatiegeschenk!

Deze zijn ook erg lekker