Ingrediënten

  • 1 zak veldslamelange 
  • 1 gerookte kipfilet 
  • 1 zakje buffelmozzarella 
  • Handjevol geroosterde pijnboompitjes 
  • Handjevol verse of zongedroogde tomaatjes
  • 1 avocado 
  • Scheut frisse olijfolie naar keuze
  • 1 el frambozenazijn
  • Snufje Falksalt naturel

Kipsalade met frambozenazijn

Menugang: Salades
Type gerecht: Vleesgerecht
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 minuten

Deze frisse salade is makkelijk, lekker en gezond! Je kunt de salade eten met gebakken aardappeltjes of probeer het eens in een wrap!

Bereidingswijze

  1. Was de sla en droog deze, maak hem aan met een lekkere olijfolie en de frambozenazijn en leg dit op een mooie schaal of plat bord.
  2. Snijd de kip, mozzarella, tomaatjes en avocado in blokjes en leg dit in de sla.
  3. Bak pijnboompitjes kort aan en voeg ook toe aan de salade.
  4. Serveer direct en zet de fles azijn op tafel voor extra frambozensmaak, bon appetit!

TIP Ook lekker met verse mango of verse frambozen!