Balsamico-azijn van Modena verkregen uit wijnazijn en ingekookte most van Trebbiano- en Lambrusco-druiven uit Modena. Smaak: zoetzuur, aangenaam evenwichtig, fruitig, typisch voor gekookte most.
Inhoud: 250 ml
Balsamico-azijn van Modena verkregen uit wijnazijn en ingekookte most van Trebbiano- en Lambrusco-druiven uit Modena. Smaak: zoetzuur, aangenaam evenwichtig, fruitig, typisch voor gekookte most. Ideaal op salades, gekookte groenten, vlees en vis, aardappelen, ijs, fruitsalade en pannenkoeken. Hoe wordt deze azijn gemaakt? Bitterzoete azijn gemaakt van druivenazijn en gekookte druivenmost samengevoegd en gerijpt in houten vaten voor 60 dagen en met minimaal 6% zuurtegraad volgens IGP/PGI regelgeving. Hoe meer hij wordt gerijpt, hoe dikker hij wordt. Vóór het bottelen wordt het product geanalyseerd om de vereiste specificaties te controleren, vervolgens wordt het gebotteld, geëtiketteerd en verpakt in de verkoopeenheid.
Artikelnummer: 4726