Faq

Uiteraard kunt u altijd bellen met een vraag naar 0104140111 of een mailtje sturen naar winkel@foodelicious.nl

Veelgestelde vragen

 • Hoe bezorgen jullie?

  Zodra wij je bestelling en betaling hebben ontvangen en de noodzakelijke controle hebben uitgevoerd, kunnen wij de bestelling gaan uitleveren. Mocht er onverhoopt iets met de order aan de hand zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Dit contact zal in veel gevallen per telefoon gaan, zorg er daarom altijd voor dat je persoonsgegevens kloppen. Zodra het pakket verstuurd is, ontvangt je hiervan per mail een bevestiging. Tevens ontvang je een track en trace code zodat je ook zelf jouw pakket online kunt volgen.

  Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In de regel duurt een levering 1 tot 2 werkdagen. Bestellingen gedaan voor 16:00 uur worden veelal dezelfde dag nog ingepakt en verstuurd. Weekeinden (zo, ma) en feestdagen zijn daarbij uiteraard niet inbegrepen. De levering vindt plaats met PostNL. Je ontvangt een aparte email van PostNL met daarin de Track and Trace code. Met die code kan je ook een gewenste aflevertijd aangeven bij de PostNL mocht je dat nog niet gedaan hebben in onze webshop.

  Bezorgkosten:

  Bij bestellingen boven de €50,- worden er geen bezorgkosten berekend. Deze zijn dan voor rekening van Foodelicious. Voor bestellingen onder de €50 rekenen we een bijdrage van €3,95 en voor bestellingen onder de € 20,- zijn de bezorgkosten binnen Nederland €6,95.

  Voor Belgie is dat boven een bestel bedrag van €60,- gratis bezorgd gaat worden, daaronder vragen we een bijdrage van €6,95

  Voor de rest van Europa geldt één tarief van €13,- en bij orders boven de €75,- zijn de bezorgkosten voor onze rekening.

  Tijdens de bestelprocedure kun je zien hoe groot het orderbedrag is en of je bezorgkosten moet betalen. 

 • Hoe verpakken jullie de bestellingen

  Foodelicious besteedt zeer veel aandacht aan het verpakken van jouw bestelling. Zo worden alle breekbare spullen door ons zorgvuldig apart verpakt in folie of foam. Verder hergebruiken wij zoveel mogelijk de dozen die we van onze leveranciers ontvangen. Op deze manier dragen we bij aan een minder grote papierberg.

 • Retourneren?

  Natuurlijk kan dat, wel graag binnen binnen 14 werkdagen na ontvangst naar onderstaand adres. Deze retourregeling geldt echter niet voor voedingswaren. Deze kunnen niet geretourneerd worden. De retourkosten van de verzending zijn voor eigen rekening. Op geretourneerde artikelen met terechte klachten worden uiteraard alle retourkosten vergoed. (ook voor voedingsmiddelen). Om het te vergemakkelijken maken we graag en afspraak hoe we de retour gaan regelene. Wij kunnen PostNL sturen voor een pick up of u kunt het pakje afgeven bij een PostNL punt. Neem gewoon even contact op met verkoop@foodelicious.nl

  Adres retourzendingen: 
  Foodelicious Food & Gifts 

  Tav Retourzending webshop / orderummer…………
  Mariniersweg 47 
  3011 ND Rotterdam

  Voorwaarden retourzendingen: 

  Meld je retourzending altijd vooraf aan. Dat kan telefonisch, maar ook eenvoudig en snel via verkoop@foodelicious.nl. Indien er een gebrek is aan het product omschrijf het gebrek dan duidelijk en stuur een foto mee zodat we het gebrek goed kunnen beoordelen en de klacht netjes kunnen oplossen. 
  Vermeld in deze e-mail je naam en ordernummer en de reden van retour. Het retoursturen van artikelen is voor eigen risico, zorg daarom dat je het goed verpakt.

 • Hoe kan ik betalen?

  Wij werken samen met Mollie. Betalen kan op diverse manieren zoals Ideal, creditcard, bankoverschrijving, Paypal en Vpay.

   

 • Hebben jullie ook een winkel?

  Jazeker, wij hebben een fysieke winkel. Een prachtige winkel van ruim 400 vierkante meter vol met de heerlijkste delicatessen en eetcadeau's. Je bent van harte welkom eens een kijkje te komen nemen.

  Adres

  FOODELICIOUS Food&Gifts
  Mariniersweg 47
  3011 ND Rotterdam
  Tel:  010-41 30 111

  Openingstijden

  dinsdag t/m vrijdag 10.00 tot 18.00

  zaterdag 10.00 tot 17.00

 • Contact?

  Uiteraard kun je ook bellen naar 010-4130111 (let op de openingstijden van de winkel, van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00).

  Ons directe emailadres is verkoop@foodelicious.nl

 • Hebben jullie ook algemene voorwaarden?

  Jazeker, je kunt onze algemene voorwaarden hier vinden. We hebben ze zo leesbaar mogelijk proberen te maken.

 • Rekenen julie bezorgkosten?

  Bij bestellingen boven de €50,- worden er geen bezorgkosten doorberekend. Foodelicious neemt deze dan voor haar rekening. Voor bestellingen onder de €50,- rekenen wij een bijdrage in de bezorgkosten van €3,95 binnen Nederland en onder de €20,- is dat 6,95. Voor de rest van Europa geldt voor bezorging 1 tarief van €13,- en zijn de bezorgkosten voor onze rekening bij bestellingen boven de €75,-.

  Tijdens de bestelprocedure kun je zien wat je orderbedrag is en of je bezorgkosten moet betalen.

 • Breukrisico

  Wij doen er alles aan om je pakket heel bij je te krijgen. Mocht er echter toch iets kapot aankomen dan sturen wij dit artikel natuurlijk kostenloos opnieuw. Wil je dit zo snel mogelijk aan ons melden? Graag met een foto van het kapotte artikel, dan sturen we je direct een nieuw artikel toe. Graag aanmelden via verkoop@foodelicious.nl

 • Bedrijfsgegevens

  Onze bedrijfgegevens zijn:

  Foodelicious Food & Gifts
  Mariniersweg 47
  3011ND Rotterdam
  Tel:010-4130111

  BTW nummer: NL817827225B01

  Kamer van Koophandel: 24399972

  www.foodelicious.nl

  Twitter: @Foodeliciousnl

  Facebook: https://www.facebook.com/foodelicious.nl

  di-woe-do van 10:00 tot 18:00
  vrijdag van 10:00 tot 18:00
  zaterdag van 10:00 tot 17:00


   

 • Hoe worden de producten geselecteerd?

  Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste producten die er zijn. Daarvoor speuren we dan ook heel Europa af. We bezoeken beurzen, producenten en vaak ook de buren van onze leveranciers want je weet tenslotte maar nooit waar je een nieuw pareltje vindt. We zijn dan ook vaak in Zuid-Europa te vinden. Italië, Spanje, Frankrijk maar ook België en Duitsland. Zoekend naar de meest unieke producten. Puur, eerlijk, goed verpakt en uiteraard verschrikkelijk lekker. Goed is niet goed genoeg. Pas als we een sprongetje maken in de lucht en er de volgende dag nog steeds verliefd aan terugdenken wordt het in onze collectie opgenomen. De abonnees van de Foodelicious Box krijgen altijd de primeur hiervan. Jullie mogen als eerste onze nieuwe aanwinsten proeven en keuren. En ervan genieten natuurlijk!

   

   

 • Hoe kan ik jullie bereiken?

  Je kunt ons bereiken via verkoop@foodelicious.nl, via twitter @foodelicousnl , maar natuurlijk ook bellen op 0104130111 of kom gezellig langs in onze winkel aan de Mariniersweg 47 in Rotterdam.