Foodelicious Five Februari 2019

17.00 24.00

Een maand lang vijf producten met veel voordeel

Inhoud: 5 productenElke maand, de hele maand, vijf producten met veel voordeel.

Verwen jezelf of geef het cadeau! 
Maar wacht niet te lang want OP=OP!

Deze maand zijn de Foodelicious Five:

- Crunchy citroen koekjes -
Deze citroenkokjes zijn onweestaanbaar door hun knapperige textuur en een heerlijke frisse citroensmaak. Perfect bij een kopje thee of een glaasje prik en de zon zal vanzelf gaan schijnen.

- Spaghetti in koker -
Mooie stevige durum spaghetti verpakt in een leuke zwarte koker. Deze spaghetti is lekker stevig en moet wel minimaal 8/9 minuten worden gekookt, afhankelijk van je voorkeur natuurlijk. Lekker met pesto en tomaatjes.

- Pesto alla Genovese -
Met deze heerlijke en grote pot kan je wel even vooruit! Perfect voor je pasta pesto, of met gegrilde kip en tomaatjes uit de oven of gewoon met wat brood en een kaasje.

- Hartige venkel koekjes -
Lekkere hartige en kruimelige koekjes met olijfolie, zeezout en wilde venkel. Heerlijk bij een kaasplankje, als croutons in een pompoen- of courgettesoep, of bij een groene salade met gebakken witte vis.

- Potje mosterd - 
Altijd handig om in huis te hebben zijn de heerlijke smaken mosterd van Huilerie vernoilaise. Dit Franse bedrijf maakt mosterd op de ouderwetse manier. Van vader op zoon werden alle recepten doorgegeven en met respect voor traditie in een modern jasje gestoken.

NU van €24 voor €17 

(dat is 30% korting!!)


ref. code: FD3037