Terra Original

€ 3.99

Heerlijke groentechips van Terra. Met o.a. zoete aardappel en pastinaak.

Inhoud: 110 gram


Terra Original chips is een overheerlijke mix van exotische wortelgroenten zoals zoete aardappel, pastinaak, bataat, taro en yucca. Terra Chips kent zijn oorsprong in de Verenigde Staten, in het hippe New York. Daar wilden twee creatieve chefs wel eens iets anders dan de traditionele chips en besloten om een hapje te creëren dat kon dienen als kleurrijke snack bij het aperitief, maar ook als smakelijke toevoeging bij een voorgerecht.

Bij Terra gingen ze niet alleen aan de slag met aardappelen, maar lieten zich ze ook inspireren door tal van exotische wortelgroenten zoals taro, ruby taro, zoete aardappel, bataat, pastinaak en yucca. Alle Terra Chips hebben wel één ding gemeen: ze zijn volledig natuurlijk en bevatten geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

 


Artikelnummer: GH6280ORI

  • Ingredienten

    Een mix van knolgewassen in verschillende proporties 70% (taro, rode taro (taro, bietensap), zoete aardappel, rode zoete aardappel (zoete aardappel, bietensap), batata, yucca, pastinaak), plantaard. olie (canolaolie, saffloerolie, zonnebloemolie), zeezout