Garlic and Herb Shaker - Not Just BBQ

4.95

Kruidenmix met knoflook, rozemarijn en oregano.

Inhoud: 270 gram


Kruiden uit Afrika

Not Just BBQ is een bedijf dat opgericht is in 1994 in Kaapstad, Zuid Afrika. Ze maken allerlei soorten kruidenmix, van de fijnste ingrediënten. Deze variant is gemaakt met onder andere knoflook, zeezout, rozemarijn, oregano, salie en kurkumaolie. De smaken zijn perfect in balans en zijn hierdoor voor talloze gerechten bruikbaar. Wij kruiden er bijvoorbeeld aardppeltjes, vlees, zalm en salades met gegrilde groenten mee. Het is handige shaker vol aroma's, die ook goed van pas komt bij het maken van hamburgers of het bakken van champignons.

Not Just BBQ 

Deze fijne mix kun je zowel over gerechten strooien die al klaar zijn, als over rauwe ingrediënten. Zo wrijf je een mooi stuk zalmfilet even in met wat van deze mix voordat je hem gaat bakken. Maar denk er ook eens aan om bij het maken van je eigen hamburgers of gehaktballetjes wat van deze shaker toe te voegen. Het geeft net dat extraatje waardoor je gerechten iets verfijnder en smaakvoller worden. En is het tijd voor een frisse maaltijdsalade? Strooi dan wat van deze melange over je salade, eventueel in combinatie met wat Baskenland olijfolie of mayonaise, en snijd er een gekookt eitje bij. Een makkelijke maaltijd, met wat Zuid-Afrikaanse hulp!


Artikelnummer: 2014184

  • Ingredienten

    Ingrediënten: zeezout, fijn broodkruim, rozemarijn, oregano, peterselie, salie, knoflook, zwarte peperkorrels, basilicumolie, kurkumaolie.
    Hulpstoffen: geen
    Allergenen: Tarwe, gluten. In dezelfde fabriek worden ook producten verwerkt met selderij, gluten, mosterd, sesamzaad, soja en zwaveldioxide.