Garlic and Herb Shaker - Not Just BBQ

€ 5.95

Kruidenmix met knoflook, rozemarijn en oregano.

Inhoud: 270 gram


Not Just maakt allerlei soorten kruidenmix, van de fijnste ingrediënten en is opgericht in 1994 in Kaapstad, Zuid Afrika. 
Deze variant is gemaakt met onder andere knoflook, zeezout, rozemarijn, oregano, salie en kurkuma olie. De smaken zijn perfect in balans en hierdoor voor talloze gerechten bruikbaar.

Deze fijne mix kun je zowel over gerechten strooien die al klaar zijn, als over rauwe ingrediënten. Zo wrijf je een mooi stuk zalmfilet even in met wat van deze mix voordat je hem gaat bakken. Maar denk er ook eens aan om bij het maken van je eigen hamburgers of gehaktballetjes wat van deze shaker toe te voegen. Het geeft net dat extraatje waardoor je gerechten iets verfijnder en smaakvoller worden. En is het tijd voor een frisse maaltijdsalade? Strooi dan wat van deze melange over je salade, eventueel in combinatie met wat Baskenland olijfolie of mayonaise en snijd er een gekookt eitje bij. Een makkelijke maaltijd, met wat Zuid-Afrikaanse hulp!


 


Artikelnummer: FK2014184

  • Ingredienten

    Ingrediënten: zeezout, fijn broodkruim, rozemarijn, oregano, peterselie, salie, knoflook, zwarte peperkorrels, basilicumolie, kurkumaolie.
    Hulpstoffen: geen


    Allergenen: Tarwe, gluten. In dezelfde fabriek worden ook producten verwerkt met selderij, gluten, mosterd, sesamzaad, soja en zwaveldioxide.