In het tijdschrift Delicious van Juni 2010 staan onze balsamico’s met smaakomschrijving en gebruikerstips!
Delicious. proefde onze balsamico en was er erg onder de indruk. Lees alles in het Juni nummer van 2010. Wij hebben een korte samenvatting gemaakt hieronder.
De balsamico-test van Culinair tijdschrift Delicious!
Webwinkel foodelicious.nl stuurde ons flesjes balsamicoazijn van verschillende leeftijden.
We deden direct een kleine smaaktest en proefden interessante verschillen.
* 7 jaar: fris, complex, bosbessen, zoet en hoog in het zuur. Heerlijk in een dressing voor een salade met rucola, druiven en geroosterde hazelnoten.
* 9 jaar: fris, rozijntjes, laag in het zuur, licht van smaak, licht stroperig. Lekker; een paar druppels over vanille-ijs of geroosterde tomaatjes.
* 12 jaar: eerst behoorlijk zoet, richting appelstroop, maar ook nog met wat fris zuur. Licht stroperig. Heerlijk gedruppeld over een hartig taartje met geitenkaas of camembert.
* 15 jaar: stroperig, complex, zoet, rozijntjes en de karakteristieke smaak van houtrijping. Druppel ‘m op brokken oude Parmezaanse kaas, oude Hollandse boerenkaas of over vanille-ijs!
U kunt bij ons veilig betalen met Ideal en creditcard. Wij zijn daarnaast aangesloten bij het webshop keurmerk
Wil je op de hoogte blijven van eventuele proeverijen, aanbiedingen en nieuwe recepten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
We gaan zorgvuldig met jouw data om.
We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring te bieden, webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden zoals gepersonaliseerde advertenties tonen. Klik op akkoord om alle cookies te accepteren of ga naar cookie instellingen om je voorkeuren te beheren.
Lees hier onze cookieverklaring.
Onze website houdt drie niveaus van cookies bij. Je kan zelf je voorkeuren op elk moment aanpassen. Meer informatie over wat cookies zijn en welke cookies we verzamelen kan je lezen in ons cookiebeleid.
zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.
laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.