TBlik: Voor elk moment de perfecte thee

Elk moment verdient zijn eigen thee. Dat is precies wat de oprichters van TBlik wilde bereiken met dit merk. Ze bedachten voor elk moment en elke gelegenheid de perfecte thee. We vertellen je meer over dit mooie merk.

TBlik wilde voor iedereen een thee maken. Voor moeders, juffen, meesters, voor de liefhebbers van fruit en ga zo maar door. Met maar liefst 24 soorten thee is dat goed gelukt. Van een ‘relax moment’ thee tot aan ‘bedankt juf/meester’ er zit voor elke gelegenheid iets tussen. Ben je op zoek naar een feestelijk kado? Dan heeft TBlik er een blik voor.

De blikken zijn gevuld met heerlijke geurende losse thee van prachtige kwaliteit. Bij TBlik wilden ze niet inleveren op kwaliteit en dat zie je meteen. De melanges zijn grof en de ingrediënten zijn duidelijk zichtbaar. Zo zie je in de ‘positivitea’ de stukjes citroengras zitten en in de ‘you’re one in a melon’ zitten stukjes geurende gedroogde meloen. Alle melanges hebben een luxe uitstraling en, al zeggen we zelf, zijn erg lekker. We zijn vooral fan van de ‘From Holland with love’ thee; een heerlijke dropthee en perfect voor de koude dagen.

Het uiterlijk van de blikken zijn minimalistisch en passen in elke keuken. De verpakking verraad stiekem al welke lekkere kruiden of vruchten je in de thee tegen gaat komen, en soms kun je die ook al ruiken. De blikken zijn een mooi formaat, en uit elk blik haal je ongeveer 40 koppen thee. Nu leert de ervaring dat je met één zakje thee al snel een hele pot kunt zetten.

TBlik laat iedereen graag op een toegankelijke manier kennis maken met thee, maar is ook zeker een aanwinst voor de theeliefhebbers onder ons. Geef een mooi blik cadeau, of ga zitten en geniet van een lekkere kop thee.