Cretan Mythos Biologische Avocado olie 250 ml

€ 13.95

Avocado is al jaren de verborgen voedingsschat die op het eiland Creta wordt geproduceerd, rijk aan heilzame vetten, vitamine E en antioxidanten, die de "Kretenzische mythos" onveranderd bewaren en avocado-olie uitsluitend mechanisch produceren.

Inhoud: 250 ml


Avocado is al jaren de verborgen voedingsschat die op het eiland Creta wordt geproduceerd, rijk aan heilzame vetten, vitamine E en antioxidanten, die de "Kretenzische mythos" onveranderd bewaren en avocado-olie uitsluitend mechanisch produceren.

"BIO Ladi Avocado" wordt geproduceerd van natuurlijk gerijpte avocado's, van Fuerte & Hass-variëteiten, die worden geteeld door kleine biologische boerderijen op West-Kreta. Door de koude perstechniek en de afwezigheid van raffinage, wordt de intense verwerking van het fruit vermeden, waardoor de milde, zachte en boterachtige smaak en de groenachtige kleur van de avocado-olie ontstaat. De biologische avocado-olie van "Cretan Mythos" past goed bij salades, gegrild vlees en vis, maar kan ook in plaats van boter in zoetwaren worden gebruikt.


Artikelnummer: 1960